Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n poikkeusjakelu jatkuu tänään – lue tästä, miten saat tiistain Hesarin

Kotimaa
 

Painetun Helsingin Sanomat löytää tiistaina samoista jakelupisteistä kuin eilen maanantainakin. Kotiin lehteä ei pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla jaeta nytkään Postin työnseisauksen takia.

Jakajat ovat liikkeellä työmatkaliikenteen seassa aamulla kello 7–9. Jakelupisteet sijaitsevat muun muassa rautatie- ja metroasemien läheisyydessä. Lisäksi tilaajat voivat noutaa lehtensä koko päivän ajan Sanomatalon vastaanotosta Helsingin keskustassa sekä Sanomalan painotalon edustalta Vantaan Martinlaaksossa.

Luettelo tiistain jakelupisteistä löytyy oheisesta kartasta.

”Erikoisjakelu jatkuu tällä tavoin keskiviikkoon asti. Torstaista lähtien varhaisjakelun pitäisi palata ennalleen”, toteaa HS:n liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta.

Posti- ja logistiikka-alan unionin Paun työnseisaus pysäyttää lehtien varhaisjakelun keskiviikkonakin. Sen jälkeiseksi ajaksi ei ole tehty uusia lakkoilmoituksia, jotka kohdistuisivat varhaisjakeluun. Työnseisaukset muun muassa lajittelukeskuksissa voivat kuitenkin aiheuttaa häiriöitä perusjakeluun eri puolilla maata.

HS tekee Putkirannan mukaan parhaansa, jotta tilaajille ja ilmoittajille koituvat vahingot jäisivät mahdollisimman vähäisiksi. ”Toivomme yhä hartaasti, että neuvotteluissa tapahtuisi edistystä ja pääsisimme takaisin normaaliin päiväjärjestykseen.”

Yhteistyökumppanien kanssa toteutettavan erikoisjakelun helpottamiseksi HS pyritään näinä päivinä julkaisemaan yhdessä osassa eli A- ja B-osiot on painettu yksiin kansiin.

Kussakin jakelupisteessä lehtiä on rajallisesti, eikä HS voi taata niiden saatavuutta. Lehtiä pyritään varaamaan riittävä määrä aiempien päivien kokemusten pohjalta.

Verkossa HS ilmestyy lakonkin aikana joka päivä. Painettua lehteä vastaavat digi- ja näköislehdet ovat tänäkin aamuna tarjolla kaikkialla Suomessa yhtä aikaa.

Digitunnusten avulla saa luettavakseen lehden monipuolista sisältöä, josta osa on tarjolla vain digitaalisena, kuten HS.fi:n jatkuvasti päivittyvät uutiset. ”Lakkopäiviksi tuotamme HS.fihin myös runsaasti lisälukemistoa parhaasta tarjonnastamme. Lisäksi myös iltapäiväpainos eli HS.fi on normaalia tuhdimpi”, kertoo HS:n kehityspäällikkö Esa Mäkinen.

Jos HS:n asiakkaalla ei ole vielä digitunnuksia, kannattaa tarttua ilmaiseen tutustumisjaksoon. Ilmaisen näytetilauksen saa kirjautumalla palveluun osoitteessa HS.fi/lue.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat