Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiistain Hesari kokonaisuudessaan kaikkien luettavissa verkossa: Bryssel muuttui aavekaupungiksi

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
"Ei ole paniikkitunnelmaa" - Brysselin terroriuhka ei pelota suomalaisperhettä
"Ei ole paniikkitunnelmaa" - Brysselin terroriuhka ei pelota suomalaisperhettä
Barbileikit korvasivat koulupäivän Suomilammin perheessä, kun koulut ja päiväkodit sulkivat ovensa lamaannuksen tilaan vaipuneessa Brysselissä.

Postin työtaistelun vuoksi Helsingin Sanomat jää lehden ydinlevikkialueella jakamatta tänään.

Painettua lehteä vastaava digi- ja näköislehti ovat luettavissa tietokoneelta, tabletista tai älypuhelimesta. Niiden lukeminen edellyttää HS:n digitunnuksia.

Tiistain lehdessä olemme läsnä Brysselissä, jossa poliisit jahtaavat Pariisin terrori-iskun takana olleita terroristeja. Koulut ovat kiinni ja kadut hiljaiset. Mitkä ovat tunnelmat kaupungissa asuvissa suomalaisperheissä?

Tarkastelemme myös sote-uudistuksen vaikutuksia. Miten kuntien ja kuntayhtymien valtava omaisuus ja satojen tuhansien henkilöstö jaetaan uusien sote-alueiden ja itsehallintoalueiden kesken?

Muista lehden aiheita: Punnitsimme joulukalenterien suklaat ja laskimme niille kilohinnan, analysoimme Helsingin poliitikkojen haluaman pormestarimallin ja haastattelimme Kalervo Kummolan seuraajaehdokkaat jääkiekkoliiton johtoon.

Päivän näköislehti löytyy tästä linkistä ja digilehti tästä linkistä.

Jos sinulla ei ole vielä digitunnuksia, voit ottaa käyttöön ilmaisen tutustumisjakson. Palveluun voi kirjautua maksutta osoitteessa HS.fi/lue.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat