Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n varhaisjakelu palaa torstaina ennalleen – erikoisjakelu jatkuu vielä keskiviikon

Kotimaa
 

Helsingin Sanomien erikoisjakelu jatkuu keskiviikon työmatkaliikenteessä. Huomenna torstaina tavanomaisen varhaisjakelun pitäisi palata ennalleen pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Posti- ja logistiikka-alan unionin Paun työnseisaus on lamauttanut sanomalehtien varhaisjakelua viime perjantaista lähtien.

Lakon ajaksi HS on järjestänyt jakelupisteitä eri puolille pääkaupunkiseutua. Lehteä jaetaan tänäänkin tilaajille muun muassa metro-, rautatie- ja bussiasemien läheisyydessä. Liikenteen solmukohdissa lehtiä jaetaan aamulla kello 7–9.

Sanomatalosta Helsingin keskustassa ja Sanomalan painosta Vantaan Martinlaaksossa lehden voi noutaa koko päivän ajan.

”Päätimme pysyä samoissa jakelupaikoissa ja -ajoissa kuin muinakin arkipäivinä. Alkuviikon kokemusten perusteella tilaajat ovat varsin hyvin löytäneet lehtensä”, sanoo jakelujärjestelyistä vastannut HS:n tuoteryhmäpäällikkö Maarit Lamminmäki.

Tilaajilta on saatu runsaasti palautetta, ja myös esityksiä uusiksi jakelupisteiksi.

”Jakelussa palataan normaaliin torstaina, eikä paikkoja ole ryhdytty enää lisäämään. Ykkösasiana on ollut kuljetusten varmistaminen ja tiedonkulku tilaajille”, Lamminmäki kertoo.

Helsingin Sanomilla tai sitä julkaisevalla Sanoma Media Finland -yhtiöllä ei ole omaa jakeluorganisaatiota. Kussakin jakelupisteessä lehtiä on rajallisesti, eikä HS voi taata niiden saatavuutta.

Uudenmaan ulkopuolella jakelun pitäisi toimia pääosin häiriöttä.

Työnseisaukset muun muassa lajittelukeskuksissa voivat kuitenkin aiheuttaa häiriöitä päiväpostin kulkuun eri puolella maata.

Verkossa HS ilmestyy lakonkin aikana joka päiviä. Painettua lehteä vastaavat digi- ja näköislehdet ovat tänäkin aamuna tarjolla kaikkialla Suomessa yhtä aikaa.

Lakkopäiviksi on HS.fi:ssä tarjolla myös runsaasti lisälukemistoa. Myös HS:n digitaalinen iltapäiväpainos HS Ilta on tavallista tuhdimpi. Jos HS:n asiakkaalla ei ole vielä digitunnuksia, kannattaa tarttua ilmaiseen tutustumisjaksoon. Maksuttoman näytetilauksen saa osoitteessa HS.fi/lue.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat