Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Toinen Kempeleen raiskauksesta epäilty päästettiin vapaaksi

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Poliisi vapautti tänään keskiviikkona toisen Kempeleen raiskauksesta epäillyn. ”Kuulustelujen tuloksena on selvinnyt, että toisella kiinniotetulla miehellä ei ole tapauksen kanssa mitään tekemistä eikä hän ole ollut asianomistajan seurassa koko tapahtumapäivänä. Hänet on vapautettu iltapäivällä”, poliisi kertoi tiedotteessa.

Tapauksen todistajilla ei ole omakohtaisia havaintoja itse teosta. Yhä kiinniotettu 17-vuotias mies on kiistänyt teon. Epäilyn mukaan 14-vuotias tyttö raiskattiin Kempeleessä maanantai-iltana.

Epäillyn raiskauksen kohteeksi joutunut tyttö ja epäilty mies olivat olleet aiemmin päivällä samassa seurueessa, eli epäilty teko ei ole kohdistunut satunnaiseen henkilöön, poliisi tiedotti.

Poliisi kuuli keskiviikkona kahta epäiltyä ja haastatteli 14-vuotiasta tyttöä. Todistajia kuultiin tiistai-iltana ja tänään keskiviikkona. Asian tutkinta jatkuu, ja poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran aikaisintaan 27. marraskuuta perjantaina, ellei asiassa ilmene jotain merkittävää uutta.

Tiedotteessaan poliisi huomauttaa, että varsinkin sosiaalisessa mediassa asiasta on käyty vilkasta, suurelta osin asiatonta keskustelua. ”Poliisi toivoo malttia ja asiallisuutta asian ympärillä vellovaan keskusteluun ja muistuttaa, että sosiaalisessa mediassakaan ei voi kirjoittaa mitä sattuu”, poliisi sanoo tiedotteessaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat