Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n varhaisjakelu palaa tänään ennalleen

Kotimaa
 

Helsingin Sanomien varhaisjakelu pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla palaa torstaina ennalleen. Postin lakon takia perustettuja HS:n erikoisjakelupisteitä ei enää tänään ole toiminnassa.

Posti- ja logistiikka-alan unionin Paun työnseisaus lamautti lehtien jakelun HS:n ydinalueella viime perjantaista lukien. Postin työtaistelu jatkuu edelleen, mutta uusia lakkoilmoituksia varhaisjakelun osalta ei ole tiedossa.

Painettua lehteä jaettiin Helsingin seudulla tilaajille muun muassa metro-, rautatie- ja bussiasemien läheisyydessä sekä Sanomatalosta ja Sanomalan painotalosta.

”Olemme jakaneet päivittäin kymmeniä tuhansia lehtiä pääkaupunkiseudulla. Samalla pääsimme kohtaamaan lukuisan määrän uskollisia tilaajiamme. Lämmin kiitos heille kaikesta myötämielestä ja ymmärryksestä, jota lehti on saanut näinä hankalina päivinä osakseen”, kiittelee HS:n liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta.

”Toivomme, että Postin työehtokiistaan löytyy ratkaisu, emmekä joudu turvautumaan uudelleen näihin erikoisjärjestelyihin. Teemme toki jatkossakin voitavamme lehtien perillemenon turvaamiseksi myös poikkeusoloissa”, Putkiranta sanoo.

Uudenmaan ulkopuolella jakelu on toiminut pääosin häiriöttä. Työnseisaukset muun muassa lajittelukeskuksissa voivat edelleen lähiviikkoina aiheuttaa häiriöitä päiväpostin kulkuun eri puolella maata.

Verkossa HS on ilmestynyt lakonkin aikana joka päivä. Painettua lehteä vastaavat digi- ja näköislehdet ovat tänäkin aamuna tarjolla kaikkialla Suomessa yhtä aikaa.

Jos HS:n asiakkaalla ei ole vielä digitunnuksia, kannattaa jakeluhäiriönkin sattuessa tarttua ilmaiseen tutustumisjaksoon. Maksuttoman näytetilauksen saa kirjautumalla palveluun osoitteessa HS.fi/lue.

Sanomalehtien jakelun ja muiden postinkulun häiriöiden syynä on Paun julistama työnseisaus. Ammattiliitto ja työnantaja riitelevät Postin työntekijöiden työehdoista.

Jos HS:n tilaaja ei kaikista erikoisjakeluista ja digitaalisista vaihtoehdoista huolimatta päässyt lakon aikana lukemaan Helsingin Sanomia, voi hän lakon päätyttyä olla yhteydessä asiakaspalveluun. Pyydämme kärsivällisyyttä mahdollisten hyvityspyyntöjen käsittelyssä asiakaspalvelun ruuhkautumisen takia.

Mahdolliset hyvitykset tilaaja-asiakkaille tehdään tilausjaksoa pidentämällä. Tarkempia ohjeita hyvityskysymyksistä annetaan HS:n asiakaspalvelun verkkosivuille (hs.fi/asiakaspalvelu).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat