Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Niinistö: Suomi on täynnä

Kotimaa
 

Jussi Niinistö on ollut korostetusti yhden asian mies. Hän on erikoistunut turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaan, eikä siihen ole tulossa muutosta. Päinvastoin, ministerin työ lisännee painotusta, hän arvelee.

”Ulkoisen turvallisuuden lisäksi myös sisäinen turvallisuus kiinnostaa”, Niinistö sanoo.

Yksi huoli on hänellä ylitse muiden.

”Pidän maahanmuuttotilannetta huolestuttavana. Hallitsematon maahanmuutto on uhka koko yhteiskunnalle. Suomi alkaa olla täynnä.”

Niinistö kehuu Venäjää siinä, että se on huolehtinut Suomen ja Venäjän välisen rajan valvonnasta ”mallikkaasti”.

”Toinen asia on se, jos Venäjä alkaa suunnata pakolaisvirtoja Suomen rajalle. Se olisi sellaista toimintaa, joka panisi meidän yhteiskuntamme nopeasti sekaisin. Sen verran paljon niitä pyrkijöitä on. Sen takia meillä täytyy Norjan tavoin olla valmisteilla pikakäännytyslakeja.”

Niinistö on jo hiukan koukkinut sisäministeri Petteri Orpon (kok) apajilla. Niinistö on ehdottanut, että sota-ajan joukkoihin kuulumatonta sotilaspoliisireserviä voitaisiin käyttää täydennyspoliiseina.

”Varusmiesten käyttö esimerkiksi Tornion järjestelykeskuksen kaltaisissa tehtävissä pidemmän päälle ei ole kestävä ratkaisu. Varusmiesten koulutusaika on sen verran lyhyt. Pitäisin perusteltuna, että poliisilla olisi oma reservi.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat