Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puolalainen mies kuoli suomalaisten ja ulkomaalaisten joukkotappelussa Paraisilla sunnuntaina

Kotimaa
 
Google Maps
Kuvakaappaus Frendi-ravintolasta Paraisilla.
Kuvakaappaus Frendi-ravintolasta Paraisilla. Kuva: Google Maps

Yökerho Frendin edustalla Paraisilla sunnuntaiaamyönä kuollut mies oli puolalainen, Lounais-Suomen poliisi vahvistaa.

Kuolemaa edelsi kantasuomalaisten ja ulkomaalaisten joukkotappelu. Tappeluun osallistui rikoskomisario Jan Storingin mukaan kymmenkunta ihmistä, joista kolme oli puolalaisia, kuollut mies mukaanlukien.

”Tarkkaa lukumäärää en vielä pysty edes sanomaan. Yhteensä jopa 60 ihmistä oli ollut lähettyvillä tappelun aikaan, mutta tietenkään he kaikki eivät siihen osallistuneet. Kahdeksan henkilöä on tällä hetkellä epäiltynä pahoinpitelystä.”

Puolalaismiehen epäilty kuolinsyy on Storingin mukaan tukehtuminen, mikä viittaa Storingin mukaan joko kurkusta kiinni ottamiseen tai aivan liian tiukkaan niskalenkkiotteeseen.

Oikeuslääkäri ei kuitenkaan ole vielä tehnyt kuolinsyytutkintaa, joten myös rasituskohtaus tai jokin muu syy on mahdollinen. Mies kuoli joka tapauksessa tappelun yhteydessä. Tappelu käytiin kello kahden ja kolmen välisenä aikana sunnuntain vastaisena yönä.

Poliisi tutkii miehen kuolemaa kuolemantuottamuksena. Sunnuntain aikana poliisi pidätti yhden henkilön, jonka kuulustelut jatkuvat vielä aamupäivällä.

Rasistista motiivia tappelulle poliisi ei Storingin mukaan ole löytänyt.

”Tämä näyttää baaritappelulta, joka on mennyt överiksi. En tiedä kenen taholta, ja lopputulos on joko vahinko tai jotain muuta. Tiedämme asiasta enemmän, kun kuolinsyy selviää.”

Miehen kuolemasta kertoi sunnuntaina ensimmäisenä Åbo Underrättelser.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat