Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Kiistelty lakihanke kaatui – Linnan juhlissa hurmannut Hannes Hyvönen on kuollut

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Sami Kero / HS
Valtiovarainministeri Alexander Stubb kertoi hallintarekisterihankkeen hautaamisesta tiedotustilaisuudessa.
Valtiovarainministeri Alexander Stubb kertoi hallintarekisterihankkeen hautaamisesta tiedotustilaisuudessa. Kuva: Sami Kero / HS

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

 Postilakon aikana lukijoille on tarjolla koko verkkolehden ilmainen kahden viikon näytetilaus.

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) kertoi tiistaina hallituksen luopuvan paljon kritiikkiä saaneesta hallintarekisterihankkeesta. Stubbin kertoi päivällä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa Hallintarekisterin olevan ”haudattu ja kuopattu”.

Hallintarekisterihankkeesta on kohuttu pitkin syksyä. HS Ilta kertoo, mitä tiistaina tapahtui ja mistä lakihankkeessa oli kyse.

Tiistain HS Ilta kertoo myös, että lähes vuosi sitten Linnan juhlista julkisuuteen noussut mikkeliläinen veteraani Hannes Hynönen on kuollut 102-vuotiaana. HSTV:n viime vuonna kuvatuilla videoilla Hynönen puhuu muun muassa rakkaudesta ja Venäjän-pelosta.

HS Illassa kerrotaan myös, että ulkoministeriön leikkisät Suomi-emojit ovat ladattavissa ministeriön joulukalenterista tiistaista alkaen. HS esittelee kuvista kolme.

Tänään aukeavat myös HS:n ulkomaantoimituksen ja ruokasivujen joulukalenterit, jotka ovat luettavissa niin ikään HS Illasta.

Näiden aiheiden isäksi HS Illan kolumnisti Roosa Murto kertoo, minkälainen äänilevy matkustaa juuri nyt Linnunradan äärissä.

Tarjoamme HS Illassa myös kiinnostavimmat artikkelit perjantain Helsingin Sanomista – aiheina muun muassa lahjapaperien hinnat ja kännykän lataus kuntopyörän avulla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat