Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Sipilän usko yhteiskunta­sopimukseen loppui – Ihalainen laittaisi pakkolait silti hyllylle

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Sipilä: Yhteiskuntasopimusneuvotteluille ei jatkoedellytyksiä
Sipilä: Yhteiskuntasopimusneuvotteluille ei jatkoedellytyksiä
Pääministeri Juha Sipilä (kesk) piti perjantaina tiedotustilaisuuden, jossa hän totesi, että edellytyksiä yhteiskuntasopimusneuvottelujen jatkamiseksi ei käytännössä ole. Suurin este on AKT.
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Perjantain HS Illassa kerrotaan uusimmat uutiset hallituksen niin sanotusta pakkolakiesityksestä. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) kertoi perjantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, ettei yhteiskuntasopimuksesta käytäville neuvotteluille ole enää edellytyksiä. Näin ollen hallitus aikoo viedä työoikeuksia rapauttavat pakkolait eduskuntaan ensi vuoden alussa.

HSTV:n Studio Kulmapöydän lähetyksessä perjantaina vieraillut kansanedustaja ja palkansaajajärjestö SAK:n entinen puheenjohtaja Lauri Ihalainen (sd) kuitenkin ehdottaa, että pakkolakipaketti pitäisi laittaa vielä hyllylle.

Lisäksi perjantain HS Ilta kertoo muun muassa Kaartin jääkärirykmentin Helsingin keskustassa järjestämästä hybridiuhkaharjoituksesta sekä tutkimuksesta, jonka mukaan näennäisiä mietelauseita jakavat ihmiset ovat yksinkertaisia.

HS Ilta tarjoaa myös parhaita paloja päivän Helsingin Sanomista. Tällä kertaa luettavissa on muun muassa henkilökuva syöpätautiopin professorista Heikki Joensuusta, joka etsii uusia ja halvempia hoitokeinoja syöpiin. Joensuun tulokset eivät ole aina lääkeyhtiöiden mieleen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat