Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Matti Nykänen kertoo kättelyn sujuneen loistavasti

Kotimaa
 
Matti ja Pia Nykänen: Tanssi vaarassa - Pian varvas muljahti Linnassa!
Matti ja Pia Nykänen: Tanssi vaarassa - Pian varvas muljahti Linnassa!
Mäkihyppääjälegenda Matti Nykänen pääsi vihdoinkin juhlimaan Linnaan vaimonsa Pian seurassa. Pari oli valmistautunut tanssilattialle käymällä edellisenä iltana tanssilegenda Aira Samulinin opissa. Linnan sisällä sattunut valitettava turma kuitenkin uhkasi kaataa tanssihaaveet: Pian varvas muljahti pahasti, kun hän meinasi kompastua pukunsa laahukseen.

Matti Nykänen kertoo jännittäneensä itsenäisyyspäivän vastaanoton kättelyä.

”Kättely meni hyvin ja loistavasti. Kun valtakunnan ykköshenkilö kättelee, niin jokainen siinä vähän jännittää, niin jännitin minäkin”, Nykänen sanoi.

Nykänen kertoi pyrkivänsä illan aikana tapaamaan sotaveteraaneja, koska ”he ovat pistäneet tämän maan kuntoon kovalla työllä ja tuskalla”.

Matti Nykäsen vaimo Pia Nykänen kertoi loukanneensa varpaansa Linnaan tullessa. Haverin vuoksi pariskunta ei välttämättä aikonut tanssilattialle.

”Kävimme eilen Aira Samulinin kotona tanssiopissa. Aluksi Aira ei uskonut että osaisin tanssia, mutta hän oli yllättynyt ja kehui oikein kovasti”, Matti Nykänen sanoi.

Matti Nykänen kertoi myös, ettei aio maistaa Linnan boolia.

”Tulin autolla, mutta toki hotelliin tästä lähden taksilla. Jätän silti boolin väliin. Pia saa maistaa boolia, minä suutelen häntä ja siitähän minä sen maun sitten saan.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat