Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Niinistö: ”Team Ahma” ansaitsee kunniaa

Näyttelijä Pirkka-Pekka Peteliusta nauratti, että presidentti Niinistö oli halunnut kutsua Linnaan tiepalvelumiehiä Peteliuksen tv-sarjasta inspiroituneena.

Kotimaa
 
Kaisa Rautaheimo / HS
Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio antoivat perinteisen haastattelun ennen vieraiden saapumista Linnaan.
Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio antoivat perinteisen haastattelun ennen vieraiden saapumista Linnaan. Kuva: Kaisa Rautaheimo / HS

Presidentti Sauli Niinistö halusi osoittaa Linnassa kunnioitustaan suomalaisille tiepalvelumiehille – tai ”Team Ahmalle”, kuten hän leikkisästi viittasi samannimiseen tv-sarjaan. Kyseisessä sarjassa näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius kumppaneineen hauskuutti tien päällä.

”Kun Pirkka-Pekka Peteliuksen nimi tuli tuossa esiin sekä taiteilijana että Luontoradion aktiivisena kuuluttajana, minulle tuli heti mielleyhtymä – muistatte kai Team Ahman. Tiepalvelumiehiä ei ole kutsuttu aiemmin, mutta nyt he ovat täällä meidän kaikkien kanssa”, presidentti Niinistö kertoi tiedotusvälineille vastaanoton alkuminuuteilla.

Näyttelijä Pirkka-Pekka Peteliusta nauratti, että presidentti Niinistö oli halunnut kutsua Linnaan tiepalvelumiehiä Peteliuksen tv-sarjasta inspiroituneena.

”Onhan se kerrassaan häkellyttävää, että valtion päämies muistaa minun tekemisiäni”, Petelius sanoi.

Petelius iloitsi myös mahdollisuudesta tavata Linnassa vanhoja mäkikotkia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat