Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Itsenäisyyden pukuloistoa – HS Aamussa yli 200 kuvaa Linnan juhlista

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja puoliso Jenni Haukio itsenäisyyspäivän vastaanotolla Linnan juhlissa Presidentinlinnassa Helsingissä 6. joulukuuta.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja puoliso Jenni Haukio itsenäisyyspäivän vastaanotolla Linnan juhlissa Presidentinlinnassa Helsingissä 6. joulukuuta. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Linnan juhlissa nähtiin illan aikana kaikenväristä pukuloistoa.

Millaiset olivat illan näyttävimmät puvut? Entä millainen tunnelma oli juhlien jatkoilla hotelli Kämpissä? HS Aamussa on kaikkiaan yli 200 kuva eilisen illan pukuloistosta sekä juhlien historiasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat