Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: HS esittelee Poliisin käyttämän paineaseen – koosteessa yli 200 kuvaa Linnan juhlista

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Poliisi käytti viime itsenäisyyspäivänä paineilma-asetta
Poliisi käytti viime itsenäisyyspäivänä paineilma-asetta
Itsenäisyyspäivän mielenilmaukset johtivat vuonna 2015 toistuviin yhteenottoihin poliisin ja mielenosoittajien välillä. Illan aikana poliisi käytti ainakin kahdesti paineilma-asetta.
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa esitellään tänään poliisin itsenäisyyspäivän mielenosoituksissa käyttämä painease. Poliisi ampui paineilma-aseella Helsingin Töölössä seitsemän laukausta. Toisen kerran poliisi käytti asetta vielä itsenäisyyspäivän iltana, kun se motitti mielenosoittajia Temppeliaukion kirkon edustalle.

Aivan ongelmaton paineilma-ase FN 303 ei ole. Sen tuotanto aloitettiin vuonna 2003, ja jo vuonna 2004 21-vuotias nainen kuoli Yhdysvaltojen Bostonissa aseella ammutun muovikuulan osuttua hänen silmäänsä.

HS Illassa kerrotaan myös muun muassa hallituksen pakkolakien valmistelun poliittisesta ohjauksesta. Oikeuskansleri Jaakko Jonkan mukaan poliittinen ohjaus on lisääntynyt viime vuosina lainvalmistelussa.

Maanantaisin HS Illassa esitellään Helsingin purettuja taloja. Tällä kertaa vuorossa on hotelli Kämpin tilalle rakennettu puolikas kopio vanhasta rakennuksesta.

Rosa Meriläinen kirjoittaa HS Illan kolumnissa siitä, miten rikoksien uhrit joutuvat Suomessa eristyksiin.

Entä millaiset olivat eilisten Linnan juhlien näyttävimmät puvut? Entä millainen tunnelma oli juhlien jatkoilla hotelli Kämpissä?

HS Illassa on kaikkiaan yli 200 kuva eilisen illan pukuloistosta sekä juhlien historiasta.

Jos luit aamulla HS Aamun erikoispainoksen HS:n mobiilisovelluksesta, tulee sinun ladata lehti uudelleen päätelaitteellesi. Se onnistuu painamalla HS Illan ”Avaa”-nappia hetki pohjassa, jonka jälkeen voit valita ”Poista tämä lataus” -vaihtoehdon. Lataa tämän jälkeen HS Ilta puhelimellesi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat