Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

15-vuotiaan raiskauksesta viiden vuoden tuomiot Oulussa

Kotimaa
 

Oulun käräjäoikeus on määrännyt viiden vuoden ehdottomat vankeustuomiot kahdelle miehelle, jotka raiskasivat elokuussa 15-vuotiaan tytön Oulun Rajakylässä.

Raiskaus herätti elokuussa niin väkevää nettiraivoa, että poliisi tiedotti poikkeuksellisesti erikseen miesten olevan kantasuomalaisia.

Marko-Aabram Huhtimaa ja Jesse Juhani Mustonen tuomittiin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tekohetkellä 33- ja 24-vuotiaat miehet olivat pakottaneet ulkona olleen tytön arki-iltana sukupuoliyhteyteen. Uhria kohtaan käytettiin väkivaltaa ja häntä uhkailtiin puukolla viiltämisellä. Uhri ja miehet eivät olleet läheisiä.

Poliisi pääsi pian miesten jäljille ja pidätti otti heidät kiinni viikon sisällä rikoksesta. Miehistä toinen oli poliisikuulustelussa myöntänyt teon, mutta oikeudessa molemmat kiistivät syyllisyytensä.

Tapauksella ei ollut silminnäkijöitä, mutta oikeuden mukaan miesten syyllisyydestä ei todistelun jäänyt varteenotettavaa epäilyä.

Vankeustuomioiden lisäksi miehet määrättiin maksamaan uhrille kivusta, särystä, tilapäisestä haitasta ja kärsimyksestä yhteensä 8 000 euron korvaukset.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat