Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Krp pidätti veljekset, joita epäillään 11 murhasta Irakissa

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Suomen keskusrikospoliisi on pidättänyt kaksi Suomessa oleskelevaa miestä, joiden epäillään surmanneen yksitoista Isisin vankia Irakissa.

Epäillyt ovat 23-vuotiaita ja irakilaisia. He ovat tulleet Suomeen tämän vuoden syyskuussa.

Isis teki tilanteesta propagandavideon, joka on ollut esillä internetissä. Miesten epäillään toimineen järjestön jäseninä.

Helsingin hovioikeus julkisti raportin omien työntekijöidensä törkypuheista. Selvityksen mukaan epäasiallinen käyttäytyminen näytti keskittyneen erityisesti osastolle viisi. Siellä kerrottiin istuntojen tauoilla, päätösneuvotteluissa ja osaston yhteisissä tapahtumissa rasistisia ja sovinistisia vitsejä.

Volkswagenin päästöhuijauksessa uusin käänne on se, että johto syyttää siitä nyt työntekijöitään. Samalla yhtiö myöntää liian kovat tavoitteet valloittaa Yhdysvaltojen markkinat.

Malmin lentokenttä puolestaan pääsi Euroopan 14 uhanalaisimman kulttuurikohteen listalle.

Raumalainen Lönnströmin taidemuseo rahoittaa taiteilijapari IC-98:n nykytaidehankkeen, jossa taiteilijat hankkivat suomalaisen kiinteistön, ympäröivät sen portittomalla aidalla ja jättävät sen ”ajan asunnoksi” tuhanneksi vuodeksi.

Suomen pankin ennusteen mukaan talouskasvu Suomessa jää ensi vuonna selvästi muusta euroalueesta.

Noin 80 turvapaikanhakijaa joutui yöllä pakenemaan tulipaloa vastaanottokeskuksessa Tampereella. Poliisin mukaan palo oli ihmisen syttyttämä, mutta poliisi ei vielä tiedä, sytyttikö joku palon tahallaan vai vahingossa.

Myös netin vihatuin mies, lääkekeinottelija Martin Skhreli, kohahduttaa jälleen, ja Suomen Luonto -lehti on valinnut perinteisesti vuoden turhakkeen. Se on munakotelulelu, joka ei oikein sovellu leluksi.

Risto Isomäki ennustaa kolumnissaan, että 2015 jää historiaan vuotena, jolloin ihminen alkoi vakavasti tutkia Kuiperin vyöhykkeen jääplaneettoja – ja Suomella voi olla tutkimisessa yllättävänkin suuri rooli.

Yrjö Rautio pui kolumnissaan, kuinka kova kohtalo odottaa usein poliitikkoa, jonka media ja suuri yleisö ottavat suosikikseen. Raution mukaan valtiovarainminsteri Alexander Stubb on siitä paras esimerkki.

Lisäki HS Illassa on kooste päivän kiinnostavimmista valokuvista sekä Fok_it ja Rip Kirby -sarjakuvat, päivän sudoku ja HS:n Haloo Eurooppa -joulukalenterin kymmenes luukku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat