Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Auto törmäsi suojatietä ylittäneeseen tyttöön Porvoossa – autoilija kävi valittamassa tytölle ja poistui paikalta

Kotimaa
 

Auto törmäsi suojatietä ylittäneeseen tyttöön Porvoossa viime perjantaina noin kello 13.30–13.45. Kymmenvuotias tyttö oli ylittämässä katua sisarensa kanssa suojatietä pitkin, kun vasemmalta kääntynyt auto törmäsi tytön taluttaman pyörän eturenkaaseen, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo.

Törmäys sattui Opistokujan ja Gammelbackantien risteyksessä. Tytöt olivat ylittämässä Opistokujaa, jossa kujaa pitkin tullut sininen auto antoi heille tilaa. Auto pysähtyi suojatien eteen. Sen sijaan Gallebackantietä ABC:n suunnasta tullut auto kääntyi suoraan vasemmalle ja törmäsi toisen tytön pyörään.

Tytön pyörä kaatui törmäyksestä maahan ja tytön ranne nyrjähti. Auto jatkoi poliisin mukaan matkaansa muutamia kymmeniä metrejä ennen kuin se pysähtyi. Pysähtymisen jälkeen autoa kuljettanut nainen poistui autosta ja kävi valittamassa tytöille, että ”heidän olisi pitänyt olla tarkempia, kun on sumua”, poliisin tiedotteessa sanotaan.

Nainen ei omien sanojensa mukaan voinut jarruttaa, koska takana oleva auto olisi voinut ajaa perään, poliisi kertoo. Nainen oli poliisin tietojen mukaan kysynyt sattuiko tyttöön. Kuultuaan, että tytön ranteeseen sattui, oli nainen käskenyt poliisin mukaan laittamaan käsineet käteen ja työntämään pyörän kotiin. Tämän jälkeen nainen poistui paikalta harmaalla ja matalalla henkilöautolla. Nainen ei poliisin mukaan ottanut tyttöjen tai vanhempien yhteystietoja ylös.

Tilannetta seurasi poliisin mukaan sivusta sinisen auton kuljettaja sekä noin viisi ulkomaalaista poikaa. Kukaan ei ottanut tyttöjen tai vanhempien yhteystietoja ylös.

Poliisi ei tiedä, kuka tytön päälle ajanut, noin 45–50-vuotias ”oranssiruskeatukkainen” nainen on. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi pyytää, että havaintoja tapauksesta tehneet ottaisivat yhteyttä numeroon 029 541 3666 tai sähköpostiosoitteeseen vihje.porvoo@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat