Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hallituksen työllisyys­politiikka sai eduskunnan luottamuksen – Stubbia koskeva välikysymys esillä tiistaina

Kotimaa
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Tuorein välikysymys koskee valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok) johtaman lainvalmistelun avoimuutta ja asianmukaisuutta sekä oikean tiedon välittämistä eduskunnalle.
Tuorein välikysymys koskee valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok) johtaman lainvalmistelun avoimuutta ja asianmukaisuutta sekä oikean tiedon välittämistä eduskunnalle. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Hallitus sai tänään eduskunnan luottamuksen äänin 121–60 työllisyyspolitiikkaa koskevassa välikysymyksessä. Välikysymyksen olivat jättäneet sosiaalidemokraattinen, vihreiden ja vasemmistoliiton eduskuntaryhmät. Välikysymyksen ensimmäinen allekirjoittaja oli kansanedustaja Paavo Arhinmäki (vas).

Kyseessä oli neljäs näiden valtiopäivien välikysymys. Oppositiopuolueet pyrkivät välikysymyksellä nostamaan esille tärkeitä ajankohtaisia aiheita. Tavoitteena on hallituksen kaataminen, mutta hallitus on kaatunut välikysymykseen viimeksi 1950-luvulla.

Eduskunnan käsittelyssä on poikkeuksellisesti myös toinenkin välikysymys, jonka ovat jättäneet vasemmistoliiton ja vihreiden eduskuntaryhmät. Myös sen ensimmäinen allekirjoittaja on Arhinmäki.

Tuorein välikysymys koskee valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok) johtaman lainvalmistelun avoimuutta ja asianmukaisuutta sekä oikean tiedon välittämistä eduskunnalle.

Stubb joutui opposition kovisteluun, koska hän antoi eduskunnan kyselytunnilla virheellistä tietoa. Stubb on pyytänyt anteeksi möhläystään jo lukuisia kertoja, myös eduskunnan kyselytunnilla.

Keskustelu Stubb-välikysymyksestä käydään eduskunnassa ensi tiistaina.

Täysistunto alkaa budjettikäsittelyssä kello 10, mutta välikysymyskeskustelu aloitetaan kello 14. Välikysymyskeskustelulle on varattu aikaa noin kolme tuntia, jonka jälkeen siirrytään takaisin budjettikeskusteluun. Välikysymyskeskustelu käydään loppuun myöhemmin illalla.

Välikysymysäänestykset toimitetaan keskiviikkona.

Eduskunta jää näillä näkymin joulutauolle ensi viikon perjantain jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat