Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joulusiivouksen saa yhä kotiin – myös joulua edeltävälle viikolle

Ainakin lyhyitä kotisiivo­us­aikoja on vapaana yksittäisillä siivousyrityksillä pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla, Turussa sekä Tampereella.

Kotimaa
 
Kimmo Räisänen
Siivouspalveluille on kysyntää joulun alla.
Siivouspalveluille on kysyntää joulun alla. Kuva: Kimmo Räisänen

Jos jouluvalmisteluista uhkaa kadota ilo, niin vielä saa siivousapua. Ainakin lyhyitä kotisiivousaikoja on vapaana yksittäisillä siivousyrityksillä pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla, Turussa sekä Tampereella. Siivoojan voi saada ensi viikolle ja jopa juuri ennen joulua eli viikolle 52, kertoo soittokierros alan yrityksiin.

”Jos haluaa 200 neliön taloon perussiivouksen, niin sitten voi tehdä tiukkaa”, sanoo Freskan Petteri Marviala.

Joulusiivouksen perään saatetaan kysellään jo kesällä, mutta varausten määrä kasvaa loka–marraskuussa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla toimivalla Siskon Siivouksella joulun ajat alkoivat täyttyä marraskuun lopussa. ”Tänä vuonna asiakkaat ovat olleet hyvin aktiivisia ja ajoissa. Peruutuksia saattaa kuitenkin tulla, jos vakiasiakkaat lähtevät matkalle”, kertoo toimistoassistentti Riitta Tirronen.

Jouluna palveluja tilataan laidasta laitaan: kevyestä siivouksesta suursiivouksiin, jonka aikana pestään ikkunat.

”Se on yleistynyt, että annetaan siivous tai ikkunoiden pesu lahjaksi esimerkiksi omille vanhemmille”, kertoo Stella kotipalvelujen liiketoimintajohtaja Leena Mauno, joka on ollut alalla 16 vuotta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat