Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muita liikkumista rajoittavia lakeja

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Puolustusvoimien käytössä olevien alueiden ja kohteiden rajoituksista säädetään puolustusvoimista annetussa laissa. Rajoituksia on muun muassa varuskunta- ja ampuma-alueilla. Väliaikaisia rajoituksia voivat määrätä puolustusvoimien puolustushaaraesikunta, paikallishallintoviranomainen, varuskunnan päällikkö tai harjoituksen johtaja. Myös rikoslaissa määritellään puolustusvoimien alueiden liikkumiskieltoja.

Rajavartiolaitoksen kohteiden liikkumisrajoituksista säädetään rajavartiolaissa. Näitä alueita ovat muun muassa harjoitusalueet ja ampuma-alueet, ilma-alusten laskeutumispaikat sekä tutkamastot. Raja-alueella oleskelu on kielletty rikoslaissa.

Lentoasemien alueille liikkumista rajoittaa ilmailulaki. Sen mukaan liikkuminen ja oleskelu on kielletty muun muassa lentoaseman asematasolla ja liikennealueella.

Rautatielaki kieltää rautatiealueella olon ja rautatien ylittämisen muualta kuin merkityistä tasoristeyspaikoista.

Kansallispuistossa ja muulla luonnonsuojelualueella voidaan joko kieltää tai rajoittaa liikkumista luonnonsuojelulain nojalla. Liikkumisrajoitus voidaan asettaa, jos alueen eläimistön tai kasvillisuuden säilyminen vaatii sitä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat