Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi otti kiinni Jyväskylän ammuskelusta epäillyn – kotietsinnässä löytyi käsiase

Kotimaa
 

Poliisi otti maanantaina kiinni Jyväskylän ammuskelusta epäillyn miehen. 30-vuotiasta miestä epäillään laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Miehen epäillään ammuskelleen sunnuntai-iltana Jyväskylän keskustassa Vapaudenkadun ja Gummeruksenkadun risteyksessä. Ennen iltakymmentä paikalta kuului arviolta kahdesta viiteen laukausta. Ne ammuttiin poliisin mukaan käsiasetyyppisellä aseella.

Ampumisesta ei ilmeisesti aiheutunut henkilövahinkoja. Poliisin mukaan tässä vaiheessa näyttää siltä, että ampumisen yhteydessä ei ole ainakaan tarkoituksella pyritty aiheuttamaan muille kaupunkilaisille vaaraa.

”Kaksi ihmistä siinä on keskustellut, ja sen jälkeen on ampuminen alkanut”, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Halme sanoo. Tapauksen tekninen tutkinta on yhä kesken.

Poliisin mukaan osapuolet tunsivat toisensa entuudestaan. Poliisi jatkaa yhä kuulusteluja. Kotietsintöjen yhteydessä poliisi löysi ammuskelussa käytetyn käsiaseen.

Halme korostaa, että tutkinnassa nimikkeitä voi kuitenkin tulla lisää. Poliisi pitää mahdollisena, että epäilty olisi syyllistynyt myös vaaran aiheuttamiseen.

”Nimikkeetkin kertovat siitä, ettei siellä välttämättä ole tarkoituksella ammuttu kohti. Mutta ne ovat ne alkutiedot, ja nyt selvitellään tapahtumien kulkua.”

Välikohtauksesta kertoi ensimmäisenä sanomalehti Keskisuomalainen. Lehden mukaan Gummeruksenkadulle ilmestyi sunnuntai-iltana luodinreikä lasioveen ja talon asukkaat kuulivat kovan pamauksen kello 22:n aikaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat