Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vielä ehdit hakea Hesariin kesätöihin

Helsingin Sanomat etsii kesäksi toimitukseensa innokkaita ja monimediataitoisia kesälomansijaisia

Kotimaa
 
Outi Pyhäranta / HS
Helsingin Sanomien toimitus sijaitsee Sanomatalossa.
Helsingin Sanomien toimitus sijaitsee Sanomatalossa. Kuva: Outi Pyhäranta / HS
Fakta

Hakuaika 21. joulukuuta asti

 Helsingin Sanomat palkkaa kesäksi toimitukseensa toimittajia, kuvaajia, kuvatoimittajia, graafikoita ja taittajia.

 HS-toimituksessa tehdään muun muassa painettua Hesaria, digilehtiä, HS.fi:tä, HSTV:tä, Kuukausiliitettä, Nyt-liitettä, Nyt.fi:tä ja Metro-lehteä.

 Jätä hakemuksesi osoitteessa www.oikotie.fi 21. joulukuuta 2015 mennessä

 Lisätietoja hausta antavat hallintopäällikkö Jaakko Lähteenmaa jaakko.lahteenmaa@hs.fi tai toimituspäällikkö Kimmo Pietinen kimmo.pietinen@hs.fi.

 Liitä hakemukseen CV:si sähköisessä muodossa sekä tarvittava määrä työnäytteitä.

Työtovereina maan kovimmat ammattilaiset, miljöönä koko ajan kehittyvä monimediatoimitus. Tätä on luvassa, jos tulet valituksi kesätoimittajaksi Helsingin Sanomien toimitukseen.

Liikkeellä kannattaa olla juuri nyt. Hakuaika Hesarin kesätöihin päättyy 21. joulukuuta.

HS etsii kesäksi toimitukseensa innokkaita ja monimediataitoisia toimittajia, kuvaajia, kuvatoimittajia, graafikoita ja taittajia. Kesäpestin myötä Sinulle tarjoutuu tilaisuus tehdä laadukasta journalismia valtakunnan ykkösmediassa. Työpaikka sijaitsee Sanomatalossa, Helsingin keskustan paraatipaikalla.

HS-toimituksessa tehdään totta kai valtakunnan ykköslehteä Helsingin Sanomia, sen painettua ja digitaalisia versioita, miljoonayleisön tavoittavaa HS.fi:tä ja vahvasti kehittyvää HSTV:tä. Tuoteperheeseen kuuluvat myös tutut Kuukausiliite, Nyt, Nyt.fi ja Metro. Näillä ja muilla laadukkailla sisällöillä tavoitamme viikoittain kaksi miljoonaa suomalaista.

HS:n kesätoimittajana olet edelläkävijöiden joukossa. Yli puolet asiakkaistamme maksaa digitaalisista sisällöistä, mikä on maailmanluokan tulos. Esimerkiksi datajournalismin saralla toimituksemme tekee globaalissakin mitassa uraa uurtavaa työtä. Lukeminen muuttuu kokemukseksi, kun tehdyn sisällön eteen on uhrattu osaamista, aikaa ja vaivaa.

Älä siis jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Journalismi elää ehkä kiinnostavinta kehitysvaihettaan vuosikymmeniin.

Jos Sinulla on vahva uutisnälkä, monipuolinen yleissivistys ja palo Suomen parhaimman journalismin tekemiseen, olet etsimämme ihminen. Journalistina ajattelet juttujasi ja ilmaisuasi mobiili ja verkko edellä. Ymmärrät uutisten ja ilmiöiden merkityksen, osaat hankkia tietoa ja taidat tarinan kerronnan. Myös video- ja tv-osaamisesta on tässä työssä etua.

Maailmassa ja Suomessa tapahtuu nyt paljon kiinnostavia asioita. Osa hämmästyttää, jotkut antavat aihetta huoleen ja monet herättävät toivoa paremmasta. Lukijoilla on runsaasti kysymyksiä, on tarve taustoille, analyyseille ja selvityksille. Laadukkaalle journalismille on nyt kysyntää.

Oletko Sinä valmis sen tekijäksi?

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.oikotie.fi 21. joulukuuta 2015 mennessä

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat