Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naispuolinen ystävä: Aarniolla oli useita varastotiloja

Kotimaa
 

Jari Aarnion oikeudenkäynnissä kuultiin tiistaina todistajana Aarnion pitkäaikaista naispuolista ystävää. Nainen kertoi, että Aarniolla oli useita varastoja.

Naisen mukaan hän oli käynyt Aarnion seurassa varastoissa Hyvinkään lähellä, Tuusulassa ja Helsingissä sekä Aarnion työtoverin autotallissa Nurmijärvellä. Syyttäjät yrittivät selvittää sijainteja tarkemmin, mutta nainen ei muistanut tarkkoja osoitteita.

Nainen kertoi, että hän on tuntenut Aarnion vuosia ja että he tapasivat viimeisen kerran viikkoa ennen Aarnion kiinniottoa marraskuussa 2013. Naisen mukaan Aarnio oli säikähtänyt, kun naisen ovikelloa oli soitettu ja sanonut, että toiset poliisit ovat hänen perässään. Aarnio ei ollut selittänyt asiaa tarkemmin.

Todellisuudessa oven takana oli ollut ryhmä koululaisia, jotka olivat kauppaamassa jotakin.

Aarnio on aiemmin selittänyt oikeudessa, että oli nähnyt naisen pihalla liivijengiläisiä ja pelästynyt, että he osaisivat yhdistää naisen Aarnioon.

Nainen kertoi, että Aarnion puheista oli saanut sellaisen kuvan, että hänellä oli varallisuutta. Aarnio oli esimerkiksi tarjoutunut auttamaan naista vuokranmaksussa, mutta nainen ei ollut tällaista apua halunnut.

Oikeudessa ei käsitelty kaksikon suhteen laatua. Aarnio on aiemmin sanonut, että naista on kuultu tutkinnassa vain siksi, että keskusrikospoliisi yrittää rikkoa hänen perheensä.

Tiistaina yritettiin kuulla myös kahta rikollisjengi United Brotherhoodin jäsentä, jotka on tuomittu pitkiin vankeusrangaistuksiin hasistynnyrijutussa jo aiemmin. Molemmat kuitenkin ilmoittivat, etteivät halua sanoa mitään.

Kuulemisesta kieltäytyi myös niin kutsuttu Malmin nainen, jota epäillään Aarnion rikoskumppaniksi huumekaupoissa. Syyttäjä olisi halunnut kysyä häneltä kysymyksiä liittyen keskusrikospoliisin poliisimieheen, joka oli vastuussa hänen kuulustelemisestaan esitutkinnan aikana.

Poliisimies on myöntänyt avustaneensa Malmin naista rahallisesti ja kertonut, että heidän välilleen muodostui tiivis luottamussuhde. Oikeudessa on käsitelty aiemmin kaksikon välisiä viestejä ja joitain viestejä käytiin läpi myös tiistaina.

Malmin naisen asianajaja Juha-Pekka Hippi sanoi, että nainen ei olisi halunnut tuoda viestejä esiin, mutta muuta sanottavaa naisella ei ole. Poliisimies antoi kaksikon väliset viestit tutkintaryhmälle sen jälkeen, kun nainen oli kertonut oikeudessa saaneensa mieheltä rahallista tukea.

Aarnio, Malmin nainen ja kaikki muutkin syytetyt ovat kiistäneet syytteet.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat