Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomen paras pomo selviää Sanomatalossa – katso suora lähetys kello 16.30

Kotimaa
 
Pete Aarre-Ahtio
Jari Sarasvuo keskustelee johtamisesta HS:n tilaisuudessa.
Jari Sarasvuo keskustelee johtamisesta HS:n tilaisuudessa. Kuva: Pete Aarre-Ahtio

Miksi huono johtaminen tulee niin kalliiksi? Miksi monet nykyjohtajat ovat omaksuneet vallankumouksellisen tyylin? Millaisia pomoja työpaikkailmoituksissa juuri nyt haetaan? Kuka on Suomen paras pomo?

Muun muassa näistä teemoista puhutaan HS 360° -yleisötapahtumassa Sanomatalon Mediatorilla torstaina 17. joulukuuta kello 16.30–18.

HSTV lähettää Suomen paras pomo -tilaisuuden suorana lähetyksenä.

Keskustelemassa ovat viestinnän professori Anu Kantola ja yritysvalmentaja Jari Sarasvuo, jotka puhuvat nykyjohtajien tärkeimmistä ominaisuuksista.

Katarina Sällylä
Anu Kantola
Anu Kantola

Anu Kantola kutsuu Matala valta -kirjassaan nykyjohtajien tyyliä yksilölliseksi ja vallankumoukselliseksi. Johtajat korostavat nyt yrittäjämäisyyttä, intohimoa ja karismaattisuutta.

Onko valtaa käytännön tasolla tutkinut Jari Sarasvuo samaa mieltä?

Ilmarisen johtaja Timo Aro kertoo, miksi huono johtaminen tulee yrityksille niin kalliiksi.

Johtaja Mika Ruokonen Sanoman rekrytointimedioista puolestaan paljastaa, millaisia pomoja työpaikkailmoituksissa nyt etsitään.

Tilaisuudessa palkitaan myös Suomen paras pomo -yleisöäänestyksen voittaja. Työelämän ilmiöihin pureutuva Helsingin Sanomien Ura & työ -liite on etsinyt syksyn 2015 ajan Suomen parasta esimiestä.

Kilpailuun tuli toistasataa ehdotusta, joiden joukossa oli kaikenlaisia johtajia pienistä yrityksistä suuriin, pankeista päiväkoteihin ja kyläkouluista sairaaloihin.

Ehdokkaiden joukosta HS:n Ura & työ -toimitus valitsi finaaliin viisi poikkeuksellisen hyvää esimiestä, jotka ovat Alepan Kampin keskuksen myymäläpäällikkö Siina Siponen, Kaunialan sairaalan pitkäaikaishoidon päällikkö Merja Korhonen, Jokiniemen koulun rehtori Leena Kolho-Venäläinen, OP Ryhmän tiimipäällikkö Sanna Hannukainen ja konepajayritys Sarancon toimitusjohtaja Antti Saranko.

Tilaisuuden juontavat Katarina Baer ja Jaakko Lyytinen Helsingin Sanomista.

Sanomatalon Mediatorille osoitteeseen Töölönlahdenkatu 2 on vapaa pääsy. Istumapaikkoja on rajoitetusti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat