Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jouluksi pääsee vielä rantakohteisiin ja kaupunkilomille

Kotimaa
 
Matilda Manninen
Ralf Örn
Kanariansaarten joulumatkoille voi vielä mahtua.
Kanariansaarten joulumatkoille voi vielä mahtua. Kuva: Ralf Örn

Jos matkakuume iskee tai tuntuu siltä, että joulustressiä olisi parasta paeta matkalle, loman saa vielä varattua. Matkatoimistoissa on jäljellä lähinnä hajapaikkoja.

Finnmatkojen viestintäpäällikkö Julia Melnik kertoo, että matkatoimiston kautta on vielä mahdollista varata matkoja Kanariansaarista Lanzarotelle, Gran Canarialle ja Teneriffalle. Jos mielii lämpimään, Thaimaassa pääsee muun muassa Krabille.

”Yksin tai kaksin matkustaville on hajapaikkoja vielä muutamia jäljellä, isommille ryhmille ei ole enää tilaa”, Melnik sanoo.

Tjäreborgilla tilanne on sama: joitakin paikkoja on jäljellä sekä Kanarian viikon pituisille lomamatkoille että Euroopan kaupunkilomakohteisiin. Helsingistä, Turusta ja Vaasasta lähtevillä lennoilla pääsee jouluksi Roomaan ja Barcelonaan.

Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel kertoo, että Rooma on ollut viime päivinä varattujen matkojen ykköskohde.

Aurinkomatkojen talvikauden suosikkikohteita ovat olleet Playa del Inglés Cran Canarian saarella, Khao Lak ja Karon Beachin alue Phuketin länsirannikolla Thaimaassa, Dubai, Phan Thiet Vietnamissa ja Varadero Kuubassa.

”Vielä on hajapaikkoja jäljellä Kanarialle sekä muutamiin kaukokohteisiin. Paikkatilanteet muuttuvat jatkuvasti, joten hinnat ja saatavilla olevat kohteet kannattaa tarkistaa äkkilähtöjen sivuilta”, Inka Ikonen Aurinkomatkojen viestinnästä sanoo.

Ebookersilla on jouluksi matkoja esimerkiksi Mallorcalle, Dubaihin ja Miamiin. Ebookersin pohjoismaiden viestintäjohtajan Aki Juusolan mukaan eri kohteiden hotelleissa on vielä tilaa ainakin kahdelle hengelle.

Jutun kirjoittaja suorittaa tet-harjoittelua Helsingin Sanomissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat