Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Postin kirjelaatikoihin kohdistunut poikkeuksellisen paljon murtoja – Posti muistuttaa: Kirjekuoressa ei saa lähettää rahaa

Kotimaa
 
Vesa Moilanen
Monet postilaatikot ovat olleet joulun alla murtovarkaiden kohteena.
Monet postilaatikot ovat olleet joulun alla murtovarkaiden kohteena. Kuva: Vesa Moilanen

Postin kirjelaatikoihin on joulun lähestyessä kohdistunut murtoja ja vahingontekoja poikkeuksellisen paljon, kertoo Posti tiedotteessaan. Posti ilmoittaa tekevänsä tapauksista aina rikosilmoituksen.

Rahan tai muun arvokkaan materiaalin lähettäminen kirjelaatikoiden kautta ei ole sallittua, Posti muistuttaa tiedotteessaan. Sen mukaan arvokkaat lähetykset pitäisi lähettää postivakuutettuina, koska silloin niillä olisi turva katoamisen, anastamisen ja vahingoittumisen varalta.

Keskiviikkona Hämeen poliisi tiedotti, että useita keltaisia kirjelaatikoita murrettiin auki ja sisältö tyhjennettiin Lahdessa ja Nastolassa. Hämeen poliisi piti rikoksia epätavallisina ja arvioi, että tavoitteena oli ollut saada haltuun mahdollisia rahalähetyksiä.

Posti on ollut yhteydessä poliisiin kohdennetun valvonnan lisäämiseksi. Posti on myös alkanut tyhjentää laatikoita tavallista useammin.

Postilla on kirjelaatikoita ympäri Suomea yhteensä noin 6 700.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat