Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hovioikeus tuomitsi pirkanmaalaismiehen jo toisen puolisonsa taposta

Mies tappoi aiemman puolisonsa yhdeksän vuotta sitten.

Kotimaa
 

Turun hovioikeus tuomitsi keskiviikkona 52-vuotiaan miehen jo toisen puolisonsa taposta. Henkirikos tapahtui elokuussa 2014 Pirkanmaan Akaassa, kun mies oli ehdonalaisessa vapaudessa aiemman puolisonsa taposta.

Mies oli vaatinut, että hovioikeus hylkää tapposyytteen. Hänen mukaansa avopuolison vammat olivat aiheutuneet tapaturmaisesti tai jonkun ulkopuolisen tekeminä.

Naiseen oli hovioikeuden mukaan kohdistunut huomattavan paljon väkivaltaa heidän yhteisessä asunnossaan. Tuomioistuimen mukaan miehen on täytynyt aiheuttaa vammat, koska ne eivät ole syntyneet tapaturmaisesti eikä asunnossa ollut muita henkilöitä.

Hovioikeus tuomitsi Jimmy Juhani Järvisen Pirkanmaan käräjäoikeuden aiemman tuomion tapaan yhdeksäksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi vankeuteen. Vankeusrangaistus sisältää jäännösrangaistuksen, joka miehelle tuomittiin, koska hän oli rikoksen tekoaikaan ehdonalaisessa vapaudessa.

Oikeus määräsi miehen suorittamaan koko vankeusrangaistuksensa vankilassa, koska hänet on tuomittu aiemminkin taposta ja häntä on pidettävä erittäin vaarallisena.

Mies tappoi aiemman puolisonsa vuonna 2005.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat