Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Digitaalinen HS ilmestyy läpi pyhien

Elina Väntönen HS
Fakta

Näin saat käyttöösi HS Aamun

  Asenna HS:n maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store). Kirjaudu sisään HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Aamu sovelluksessa.

  Voit lukea HS Aamua myös verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/aamu.

  Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna. Hinta on alkaen 4 euroa kuussa.

Helsingin Sanomat ilmestyy digitaalisena läpi joulun pyhien. Digilehti HS Aamu julkaistaan joulupäivänä 25.12. ja tapaninpäivänä 26.12. Näinä päivinä paperilehteä ei tule.

HS Aamu on luettavissa aamuisin kello 5. Painettuna HS ilmestyy seuraavan kerran sunnuntaina 27. joulukuuta.

HS Aamu on monipuolinen lukupaketti, johon kootaan joulunajan tärkeimpien uutisten lisäksi paljon muuta luettavaa. Joulupäivänä kerromme esimerkiksi saksalaisesta kätilöstä, joka perusti turvapaikanhakijoita auttavan klinikan. Jutussa pohditaan, millainen on naisen osa Euroopan pakolaisvirrassa.

Lisäksi muistelemme joulupossujen historiaa. Ennen kinkku kasvatettiin kotona ja lapset osallistuivat sian teurastukseen: kerromme, millaisia muistoja entisaikojen lapsille on teurastuksesta jäänyt.

Tapaninpäivänä muistelemme Juha Sipilän (kesk) hallituksen ikimuistoisimpia hetkiä. Lisäksi virittäydymme jääkiekon nuorten MM-kisoihin kertomalla tuoreimmat tunnelmat ennen joukkueen avausottelua .

HS:n uutisia voi lukea tuttuun tapaan myös HS.fi:stä, joka seuraa tapahtumia joka päivä aamuvarhaisesta yömyöhään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat