Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyvä Joulumieli -keräys tuotti enemmän kuin koskaan

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Hyvä Joulumieli -keräys tuotti jouluaattoon mennessä ennätyksellisen hyvin, 1 705 348 euroa. Suomen Punaisen Ristin (SPR) ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhteinen keräys järjestettiin nyt 19. kerran.

Vähävaraisille lapsiperheille tai muuten vaikeassa tilanteessa oleville lapsiperheille jaettiin 70 euron arvoisia lahjakortteja 22 000. Kortteja jaettiin 4 000 enemmän kuin viime vuonna, SPR kertoi tiedotteessaan.

Suomen Punaisen Ristin mukaan Suomessa asuvista lapsista 117 000 eli lähes 11 prosenttia asuu pienituloisissa kotitalouksissa.

Tänä vuonna yli 400 yritystä lahjoitti keräykseen 1 500 euroa tai enemmän. Viime vuonna tällaisia yrityksiä oli 290. SPR kertoi, että myös yksityiset ihmiset osallistuivat kerätykseen aktiivisesti.

Hyvä Joulumieli -keräyksen lahjakorteilla perheet ovat voineet ostaa ruokaa K-kaupoista sekä S-ryhmän ja Lidlin kaupoista. Järjestöt toteuttivat keräyksen yhteistyössä Ylen aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Yle Radio Vegan kanssa.

SPR:n paikallisosastot ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistykset päättävät yhteistyössä neuvoloiden, sosiaalitoimen tai seurakuntien diakoniatyön kanssa, ketkä lahjakortin saavat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat