Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ulkomaalainen mies pahoinpideltiin Kajaanissa – kaksi nuorta miestä uhkaili ensin kotiovella keppien kanssa

Kotimaa
 

Kajaanin Lohtajan kaupunginosassa asuvan ulkomaalaisen miehen oven taakse ilmestyi joulupäivänä kaksi kajaanilaista nuorta miestä, joilla oli käsissään puiset kepit. He uhkailivat asukasta. Ulkomaalaisen miehen luona oli paikalla useampi ihminen.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että teko jäi uhkailun tasolle, mutta ei täsmennä, aikovatko nuoret kajaanilaismiehet pahoinpidellä ulkomaalaisen.

Tapaninpäivän vastaisena yönä vain noin kolme tuntia ovella käydyn välikohtauksen jälkeen sama ulkomaalainen mies pahoinpideltiin kotinsa ulkopuolella Lohtajan kaupunginosassa. Tuolloin asialla oli 44-vuotias kajaanilaismies, joka uhkaili ulkomaalaista miestä ja löi tätä päähän. Pahoinpitelijä piti poliisin mukaan tapahtuman aikana toisessa kädessään käsiasetta.

Poliisin tiedotteesta ei käy ilmi, mikä oli tapahtumaketjun motiivi. Tiedotteesta ei käy ilmi myöskään sitä, tunsivatko nuoret miehet ja 44-vuotias kajaanilaismies toisensa eikä sitäkään, tunsivatko ulkomaalainen mies ja kajaanilaiset toisiaan.

Poliisi otti kajaanilaiset nuoret miehet kiinni tapaninpäivänä. Heitä epäillään laittomasta uhkauksesta ja kotirauhan rikkomisesta. Käsiasetta kantanut 44-vuotias otettiin kiinni tapaninpäivän iltana.

Oulun poliisin johtokeskuksen mukaan poliisi tiedottaa asiasta tarkemmin aikaisintaan maanantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat