Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän kiinnostavimmat uutiset: Antibioottien teho on Suomessa vielä hyvä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereja on Suomessa vähän suhteessa esimerkiksi Etelä-Euroopan maihin, selviää Euroopan lääkeviraston ECDC:n tilastoista.

HS kertoi maanantaina, että monia tuhoisia tauteja nujertaneiden antibioottien teho on hiipumassa. HS Illassa kerromme, millainen tilanne on Suomessa.

HS Illassa kerromme myös, ketkä kansanedustajat puhuivat kuluneella kaudella eniten. Lisäksi kerromme sään kylmenemisestä, asuntomurroista ja opettajien lisätarpeesta. Myös Adelen ja Star Wars -elokuvan ennätystehtailusta on tarinaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat