Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turun hovioikeus: Mies kuristi entisen vaimonsa ja hävitti ruumiin roskikseen keskellä päivää

Kotimaa
 

Turun hovioikeus on tuominnut nelikymppisen miehen elinkautiseen vankeuteen entisen vaimonsa murhasta. Tuomion mukaan mies oli mennyt naisen kotiin, kuristanut tämän ja hävittänyt ruumiin jäteastiaan keskellä päivää. Uhrilla oli myös useita päävammoja.

Henkirikos tapahtui viime vuoden joulukuussa Turussa. Mies kertoi oikeudessa menneensä naisen asuntoon noutamaan sinne jääneitä tavaroitaan ja ottaneensa sitä varten mukaansa urheilukassin. Oikeus ei kuitenkaan pitänyt selitystä uskottavana, vaan tuomion mukaan mies meni asunnolle tappamisaikeissa.

Tuomion mukaan mies oli varustautunut ruumiin hävittämiseen muun muassa suurella kassilla ja teipillä.

Mies väitti, että kuolemaan johtaneet tapahtumat lähtivät liikkeelle siitä, että nainen olisi hyökännyt hänen kimppuunsa, mutta oikeus ei pitänyt kertomusta uskottavana.

Henkirikoksen jälkeen mies kuljetti ruumiin pakettiautollaan Paimioon ja heitti sen jäteastiaan. Mies myös hävitti urheilukassin, naisen kännykän ja muita hänen tavaroitaan muihin jäteastioihin. Tämän jälkeen mies meni normaalisti töihin.

Mies lähetti naisen puhelimeen myös kaksi tekstiviestiä teon jälkeen. Oikeuden mukaan kyse oli ollut peittely-yrityksestä.

Naisen läheiset ilmoittivat naisen katoamisesta poliisille samana päivänä ja mies otettiin kiinni. Hän tunnusti kuulusteluissa aiheuttaneensa naisen kuoleman muutama päivä kiinnioton jälkeen.

Oikeudessa mies myönsi aiheuttaneensa naisen kuoleman, mutta kiisti suunnitelmallisuuden.

Todistajana kuullut naisen läheiset ja ystävät kertoivat, että nainen oli kertonut miehen esittäneen hänelle useita tappouhkauksia. Nainen oli aiemmin myös ilmoittanut kahdesti poliisille miehen uhkauksista, mutta perunut ilmoitukset myöhemmin.

Myös Varsinais-Suomen käräjäoikeus katsoi huhtikuisessa tuomiossaan Petri Juhani Ojalan, 42, syyllistyneen murhaan. Hovioikeus piti tämänviikkoisessa ratkaisussaan tuomion voimassa ja korotti uhrin läheisille maksettavia kärsimyskorvauksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat