Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Aamu on julkaistu: SPR:n hurja vuosi – ja vinkit uudenvuoden lupausten pitämiseen

Painettu Helsingin Sanomat ei ilmesty tänään uudenvuodenpäivänä, mutta HS Aamu tarjoaa mielenkiintoista luettavaa ja katsauksen torstain tärkeimpiin uutisiin.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Aamussa kerrotaan tänään perjantaina muun muassa, millainen on ollut Suomen punaisen ristin SPR:n syksy, kun järjestö on perustanut Suomeen sata vastaanottokeskusta.

SPR uskoo, että netin vihakirjoittelu on saanut ennätysmäärän ihmisiä osallistumaan vapaaehtoisesti vastaanottokeskuksissa auttamiseen.

Kooste sisältää myös kaikki tärkeimmät uutiset vuoden viimeiseltä päivältä, torstailta 31. joulukuuta.

HS Aamuun pääset tästä linkistä.

Entä teitkö viime yönä uudenvuoden lupauksia? Elämäntapamuutoksiin perehtynyt psykologi kertoo, kuinka onnistut pitämään lupauksesi.

HS myös selvitti, keitä ja mitä kansanedustajat puheissaan siteeraavat. Lista on melkoinen, psykoanalyysin kehittäjästä Sigmund Freudista Väinö Linnan Tuntemattomaan sotilaaseen.

Esittelyssä on Venäjän puhutuin elokuva Ozin maa. Räävitön komedia repii maan juhlaidyllin kappaleiksi.

Vuonna 1970 poliisi ampui varoituslaukauksen ilmaan, kun nuoriso joi Sibeliuksen puistossa viiniä, ja yksi nuorista lähti karkuun poliisin ilmaannuttua paikalle. Nykyään poliisi ei toimisi yhtään samalla tavalla vastaavassa tilanteessa.

Lisäksi Helsingin juhlaviikkojen uusi johtaja Topi Lehtipuu lupaa Helsingin kulttuurielämään lisää säpinää.

Suomi viettää maailman ensimmäisen julkisuuslain 250-vuotisjuhlaa vuonna 2016. Kokkolalaisen Anders Chydeniuksen (1729–1803) aikaansaannos on kansainvälisesti merkittävä ylpeys Suomelle, kirjoittaa Taneli Heikka kolumnissaan ja pohtii, missä voisivat olla sananvapauden juhlat tänä vuonna.

HS:n pääkirjoituksessa taas muistutetaan siitä, että parhaimmat uudenvuoden lupaukset voivat itsesi lisäksi muuttaa koko maailmaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat