Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uuttavuotta juhlinut mies kuoli Nokialla – isäntää epäillään kylään kutsutun vieraan pahoinpitelystä ja kuoleman­tuottamuksesta

Vuonna 1983 syntyneen miehen epäillään aiheuttaneen kyläilemässä olleen vuonna 1980 syntyneen miehen kuoleman myöhään uudenvuodenaattona.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Miehen epäillään aiheuttaneen toisen miehen kuoleman Nokialla uudenvuodenyönä. Vuonna 1980 syntynyt paikkakuntalainen mies oli mennyt kylään vuonna 1983 syntyneen miehen ja tämän puolison kotiin.

Illan aikana oli nautittu alkoholia ja saunottu. Jostain syystä vieraan ja isäntäväen välille oli tullut sanaharkkaa, joka äityi miesten väliseksi tappeluksi. Tappelun seurauksena kyläilemässä ollut vuonna 1980 syntynyt nokialaismies kuoli.

Poliisi hälytettiin paikalle hieman ennen puoltayötä.

Uhria yritettiin elvyttää paikanpäällä niin poliisin kuin lääkäriyksikön toimesta, mutta turhaan.

Poliisi on ottanut kiinni 1983 syntyneen miehen ja häntä epäillään tällä hetkellä pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta. Rikosnimike saattaa muuttua tutkinnan edetessä.

Poliisi tiedottaa tutkinnan etenemisestä aikaisintaan iltapäivällä huomenna lauantaina.

Oikaisu 1.1.2016 kello 18.22: Uutisessa kerrottiin alunperin poliisin tietoihin perustuen, että vieraana ollutta vuonna 1980 syntynyttä miestä epäillään vuonna 1983 syntyneen isännän kuolemasta. Poliisi korjasi tietoja myöhemmin ilmoittaen, että kuollut olikin vuonna 1980 syntynyt vieras ja kuolemantuottamuksesta epäillään vuonna 1983 syntynyttä isäntää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat