Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi jatkaa Kirkkonummella kiinniotettujen irakilaismiesten kuulusteluja

Kotimaa
 
Kalle Koponen / HS
Keskusrikospoliisi kävi torstaina aamupäivällä pidättämässä kuusi ihmistä Aavarannan johtamistaidon opistossa toimivasta turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksesta Kirkkonummella. Miehet ovat yhä poliisin hallussa.
Keskusrikospoliisi kävi torstaina aamupäivällä pidättämässä kuusi ihmistä Aavarannan johtamistaidon opistossa toimivasta turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksesta Kirkkonummella. Miehet ovat yhä poliisin hallussa. Kuva: Kalle Koponen / HS

Poliisi jatkaa yhä Kirkkonummella kiinniotettujen irakilaismiesten kuulusteluja. Poliisi otti torstaina kiinni kuusi irakilaismiestä Aavarannan vastaanottokeskuksesta.

Miehiä epäillään julkisesta kehottamisesta rikokseen.

Tutkinnanjohtaja Thomas Elfgren keskusrikospoliisista ei voi vielä kertoa, mitä miesten kuulusteluissa on käynyt ilmi.

”En voi sitä julkisesti kertoa, koska tutkinta on pahasti kesken. Henkilöt ovat yhä pidätettyinä. Siinä on se, minkä voin sanoa”, Elfgren sanoo.

Poliisi pääsi tapauksen jäljille oman tiedonhankinnan kautta.

Aavarannan vastaanottokeskuksessa asuu lähes 400 turvapaikanhakijaa. Keskus on rakennettu vanhaan johtamistaidon opistoon ja se on sijoitettu seitsemään eri rakennukseen. Yksi talo, jossa asuun noin 80 ihmistä, on pelkästään perheitä varten.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat