Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän kiinnostavimmat uutiset: Suomen myydyimmät autot – ja viimeisimmät tiedot Lähi-idän kärjistyvästä tilanteesta

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Maanantain HS Illassa käsitellään muun muassa autokauppaa, Lähi-idän varkain kärjistynyttä tilannetta sekä Helsingin ja Tallinnan välistä tunnelia, joka otti tänään askeleen eteenpäin.

Suomen viime vuoden automerkki oli päästöskandaaleissa ryvettynyt Volkswagen, ja autokauppaa piristi erityisesti romutuspalkkiokampanja. HS Illassa myös lista Suomen myydyimmistä autoista.

Junatunneliutopia Helsingin ja Tallinnan välillä puolestaan muuttuu yhä vakavammin otettavaksi valtioiden väliseksi projektiksi.

Voit myös testata työhaastattelutaitosi eli sen, miten selviäisit työhaastattelussa rekrytoinnin ammattilaisten silmissä.

Lisäksi katsottavissa HSTV:n Kottilat-sarjan uusi jakso.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat