Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pakkanen kiristyy entisestään – mutta kauanko sitä kestää? Katso HSTV:n 15 minuutin erikoislähetys säästä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
HSTV:n 15 minuutin erikoislähetys säästä
HSTV:n 15 minuutin erikoislähetys säästä
Tiistaina 5. tammikuuta alkoi olla jo melko talvinen sää Suomessa – kuluvan talven pakkasennätykset rikkoutuivat. Tällä videolla HS:n meteorologi Matti Eerikäinen ja toimittaja Heidi Lämsä ruotivat muun muassa sitä, kuinka pitkään pakkaskelit paukkuvat ja mihin Suomenlahdella pyörivät lumisateet mahdollisesti päätyvät.

Pakkanen ja pakkasennätykset paukkuvat koko Suomessa. Tiistai oli toistaiseksi tämän talven kylmin päivä – eikä käännettä lauhempaan ole tiedossa aivan heti.

Talven pakkasennätys rikottiin yhdessä vaiheessa tiistai-iltapäivää Muoniossa, jossa mitattiin –32,7 asteen lämpötila. Oli kuitenkin odotettavissa, että pakkasennätys rikkoutuu uudestaan iltaa ja kylmempää kohti mentäessä.

Oheisella videolla HS:n meteorologi Matti Eerikäinen ja toimittaja Heidi Lämsä ruotivat lähipäivien säätä tarkasti. Eerikäinen kertoo muun muassa, mikä määrää sen, saadaanko Etelä-Suomeen parin päivän aikana kerralla paljon lunta vai ei ja miksi Suomessa pakkaset paukkuvat juuri nyt.

Samalla katsastetaan, kuinka alas lämpötilat vielä putoavat ennen kuin jälleen lauhtuu – ja milloin lauhtuminen tapahtuu.

Emmi Tulokas / Lehtikuva
Jäätyvää merenrantaa Helsingissä tiistaina 5. tammikuuta.
Jäätyvää merenrantaa Helsingissä tiistaina 5. tammikuuta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat