Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kahdesta taposta epäilty pidätettiin Kemissä – taustalla avioeroriita

Entisen aviomiehen epäillään tunkeutuneen keskiviikkona aamupäivällä entisen vaimonsa ja tämän uuden puolison käyttämään asuntoon ja tappaneen molemmat.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Kemin poliisi pidätti torstaina miehen, jota epäillään kahdesta Kemissä loppiaisena tapahtuneesta henkirikoksesta. HS uutisoi tapauksesta keskiviikkona.

Verinen mies saapui itse Kemin poliisiasemalle keskiviikkona. Hän kertoi, että häntä on ammuttu yksityisasunnossa Ajoksen kaupunginosassa omakotitaloalueella.

Tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Hanna Lejonqvistin mukaan tutkinnassa selvisi, että asunnossa oli merkkejä kamppailusta ja kaksi vainajaa: miehen entinen vaimo ja tämän uusi puoliso.

Tekovälineenä oli teräase, joka on poliisin hallussa.

Entisen aviomiehen epäillään tunkeutuneen keskiviikkona aamupäivällä entisen vaimonsa ja tämän uuden puolison käyttämään asuntoon ja tappaneen molemmat.

Lejonqvistin mukaan mies sai tunkeutumisen yhteydessä ampumavamman, jonka syntyä poliisi selvittää. Vamma ei ole hengenvaarallinen.

Myös ase on poliisin hallussa. Kyseessä on luvallinen ase. Asunnossa ei ollut tekoaikaan paikalla muita henkilöitä, eikä asiaan liity poliisin mukaan ulkopuolisia.

Taustalla on pitempään jatkunut avioeroriita.

”Tiedottaminen on niukkaa, koska kyseessä on monen ihmisen perhetragedia. Tapaus on ollut järkytys monelle läheiselle. Meillä kaikilla on äiti”, Lejonqvist toteaa.

Poliisi tutkii tapahtumaa kahtena tappona ja yhtenä tapon yrityksenä. Poliisi ei kerro epäillyn eikä uhrien ikää, mutta toteaa heidän olevan aikuisia.

Tutkinta jatkuu epäillyn ja asianosaisten kuulusteluilla sekä teknisellä tutkinnalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat