Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeät uutiset: Oliko rautatieaseman tapahtumilla yhteyttä Kölniin ja mitkä olivat autoverouudistuksen vaikutukset?

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Poliisi selvittää Kirkkonummen pidätyksien ja rautatieaseman juhlinnan yhteyttä Kölnin levottomuuksiin. Niiden taustalla voi olla sunnien ja shiiojen ristiriitoja. Poliisi varautui Kölnin kaltaisiin ahdistelutapauksiin myös Helsingissä uutenavuotena.

Lisäksi HS selvitti autot, joiden hinnat laskivat eniten autoverouudistuksessa. Autoverouudistus hellii esimerkiksi varakasta BMW-fania.

Uutiskoosteessa kerrotaan myös, kuinka pakkanen vaikeutti torstain liikennettä ja millainen oli kovan onnen junan matkasta Kolarista Helsinkiin. Lisäksi Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö SAK:n mukaan potkut saaneiden joukko pieneni viime vuonna. Kulta-Leijonien maalitykki Patrik Laine taas sai vapaapäivän tämäniltaisesta Tapparan pelistä.

Tuoreen tutkimuksen mukaan prosessoitu ruoka saattaa heikentää suolistoa. Avaruudessa musta aukko on herännyt ja lähetti näkyvää valoa.

Pariisissa ammuttiin valeräjähdevyöllä varustautunut mies poliisiaseman edessä, asiantuntijoiden mukaan Pohjois-Korea tuskin räjäytti vetypommia ja osakekauppa keskeytyi jälleen Kiinassa.

Yrjö Rautio kirjoittaa kolumnissaan, että Suomen poliisi tuhoaa itse luotettavuutensa. Kuvakoosteessa on muun muassa loppiaistunnelmaa.

Lisäksi HS Illasta löytyvät myös kaikki aiemmin tänään HS Aamussa julkaistut artikkelit.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat