Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n uuden viikkolehden ensimmäinen numero jaetaan tilaajille tänään

Helsingin Sanomat alkaa julkaista uutta painettua viikkolehteä, joka täydentää HS:n uutis- ja ajankohtaistarjontaa. Uusi lehti tarjoaa läpileikkauksen edeltävän viikon päivälehtien kiinnostavimmasta sisällöstä.

Kotimaa
 

HS Viikko ilmestyy perjantaisin

HS Viikko on erikseen tilattava viikkolehti, joka ilmestyy perjantaisin.

Tabloidikokoinen lehti tulee päiväpostin mukana.

Ensimmäinen numero ilmestyy tänään perjantaina.

Lehti tarjoaa noin satasivuisen paketin viikon kiinnostavimpia uutisia ja reportaaseja sekä muun muassa kulttuurisisältöä.

HS Viikko on uusi vaihtoehto printtilehden tilaamiseen. Sisältö on valtaosin päivälehdessä tai HS.fi:ssä jo julkaistua.

Tilaus pitää sisällään myös Kuukausiliitteen sekä HS:n kaiken digitaalisen sisällön kattavan Verkko Plus -tilauksen. Tilaushinta on 24,90 euroa/kuukausi.

Näköislehtenä HS Viikko on kaikkien HS:n digi- ja yhdistelmätilaajien luettavissa.

Helsingin Sanomien tuoteperheen uusin jäsen, painettu viikkolehti HS Viikko, näkee päivänvalon tänään perjantaina. Tabloidikokoinen viikkolehti tarjoaa vastedes loppuviikon iloksi ja hyödyksi yksissä kansissa noin satasivuisen paketin viikon kiinnostavinta journalismia.

HS Viikko tuotetaan Helsingin Sanomien syventävistä jutuista, joita on julkaistu viikon aikana. Näin ne lukijat, joille lehti ei tule päivittäin, saavat läpileikkauksen kuluvan viikon tarjonnasta. Uusi lehti tarjoaa viikonlopun lukupaketin myös niissä Suomen osissa, jotka eivät ole HS:n viikonvaihdejakelun piirissä.

HS Viikko analysoi ja taustoittaa viikon journalistisia kohokohtia. ”Toimitamme osan artikkeleista myös uudenlaisiksi kokonaisuuksiksi viikkolehden lukijoiden tarpeisiin. Lehti sukeltaa kerralla vielä syvemmälle kuin yksittäisenä arkipäivänä”, HS:n vastaava päätoimittaja Kaius Niemi kertoo.

”Lehti sisältää kiinnostavimmat puheenaiheet ja sellaista hyötytietoa, joka kytkeytyy omaan elämään. Uutistaustoituksen lisäksi HS Viikossa on muun muassa vahva kulttuuriosio, mielenkiintoisimmat tiedejutut ja ruokareseptejä.”

Juttukokonaisuuksia on täydennetty harkitusti myös lukijoiden lähettämillä mielipidekirjoituksilla.

HS Viikon ensimmäisen numeron kansijuttuna on laaja katsaus vuoteen 2016. Tule hyvä vuosi -teeman alla selvitetään niin suomalaisten odotuksia alkaneeseen vuoteen kuin globaalejakin näkymiä. Onko talouteen luvassa valoa? Mitä on odotettavissa Venäjältä, Kiinasta ja Yhdysvalloista? Mitkä ovat tieteen seuraavat edistysaskeleet?

Politiikan uusina tekijöinä on lehteen haastateltu kuutta ensimmäisen kauden kansanedustajaa eri puolueista. Millaisin miettein he lähtevät luotsaamaan maata tulevaisuuteen.

HS Viikko keskittyy uutisissa paikallisuuden sijasta ennen muuta valtakunnallisiin ja kansainvälisiin aiheisiin.

Uusi viikkolehti tarjoaa säännöllisesti HS:n ulkomaankirjeenvaihtajien reportaaseja. Ensimmäisessä numerossa tarjolla on muun muassa Etelä-Afrikasta juuri palanneen Sami Sillanpään juttu slummien vahvasta naisesta, joka ratkoo itse asukkaiden riitoja oikeuslaitoksen puolesta.

”HS Viikko on lehti, jossa on maailman koko viikko. Kirjeenvaihtajamme Pekingistä Washingtoniin työskentelevät jatkuvasti tapahtumien polttopisteessä ja taustoittavat kansainvälisiä uutisia sekä niiden kytköksiä kotimaahan”, Kaius Niemi sanoo.

Alkavana vuonna HS:n katse keskittyy erityisesti Eurooppaan. HS:n vuoden 2016 kiertävä kirjeenvaihtaja Suvi Turtiainen on aloittanut työnsä Budapestissa ja Pekka Mykkänen Brysselissä. Euroopasta ja sen murroksesta lukijoille raportoi yhteensä viisi kirjeenvaihtajaa.

Tuoreen viikkolehden pilottinumeron kulttuuriosassa vieraillaan muun muassa taidetta keräilevän Rafaela Seppälän kodissa, josta löytyy yli tuhat taideteosta. Kulttuurisivuilla on myös kuudella vuosikymmenellä filmiuraa luoneen näyttelijän Michael Cainen haastattelu.

HS Viikon tilaus pääsyn myös kaikkiin Helsingin Sanomien digitaalisiin palveluihin. Tilaus sisältää rajattoman lukuoikeuden päivittäin ilmestyviin lehtiin, niiden arkistoihin ja HS.fi:n uutisiin. Hesarin voi siis halutessaan lukea päivittäin tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tilaukseen kuuluu Suomen luetuin tilattava aikakauslehti Kuukausiliite, joka jaetaan kotiin HS Viikon mukana.

HS:n tekemien lukijatutkimusten ja uuden lehden ennakkomyynnin perusteella uudelle lehdelle on selvästi tilausta. HS.fi:n ja muiden verkkopalvelujen aktiivikäyttäjille lehti tarjoaa loppuviikkoon odotetun lukuelämyksen perinteisen printtituotteen äärellä. Lehti tulee kaikkialle Suomeen perjantaina päiväpostin mukana.

”Monella alueella Suomessa viikonlopun sanomalehdet jaetaan vasta maanantaina. HS Viikon kaltainen viikonlopun lukupaketti on jo nyt herättänyt näillä seuduilla suurta kiinnostusta”, päätoimittaja Niemi arvioi.

HS Viikko ilmestyy kaksiosaisena, yhteensä noin sadan sivun pakettina. A-osa on uutis- ja ajankohtaislukemistoa, ja B-osa pitkälti kulttuuriin, tieteeseen ja sivistykseen keskittyvä. B-osaan kokonaisuuteen kuuluvat myös koko viikon tv-tiedot.

Helsingin Sanomat tavoittaa eri kanaviensa kautta yli kaksi miljoonaa suomalaista joka viikko. Helsingin Sanomiin kuuluvat päivälehden lisäksi muun muassa HS.fi, Kuukausiliite, HS Teema, HS-kirjat sekä vahvassa kasvussa oleva HSTV.

HS Viikkoon voit tutustua tästä ja näköislehden pääset lukemaan tästä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat