Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän pääuutiset: Kölnin tapahtumista tuli turvapaikanhakija­keskustelun symboli ja Ruotsissa vakava lento-onnettomuus

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Wolfgang Rattay / Reuters
Kölnin päärautatieaseman ympäristöstä kirjattiin toistasataa rikosilmoitusta uudenvuodenyön tapahtumien vuoksi.
Kölnin päärautatieaseman ympäristöstä kirjattiin toistasataa rikosilmoitusta uudenvuodenyön tapahtumien vuoksi. Kuva: Wolfgang Rattay / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Miksi Kölnin tapahtumat ovat iso uutinen ja mitä ne Suomessa merkitsevät, HS:n uutispäällikkö Jussi Pullinen pohtii kirjoituksessaan.

Uudenvuodenyönä Kölnissä partioineet poliisit kertovat omia havaintojaan tapahtumien kulusta.

Koosteessa myös alunperin vuonna 2011 julkaistu artikkeli, jossa HS:n ulkomaantoimittaja Ville Similä selvittää, mitä eroa on shiia- ja sunnimuslimeilla.

Ruotsissa taas pelätään, että kaksi lentäjää kuoli, kun postikone syöksyi maahan.

Myös Aarnio-käräjät ovat jatkuneet tänään. Niin sanotusta hasistynnyrijutusta pitkän tuomion saanut todistaja kertoi tänään oikeudessa, että krp ehdotti hänelle sopimusta, jotta hän puhuisi Helsingin huumepoliisin entistä päällikköä Jari Aarniota vastaan.

Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi entisen jätevedenpuhdistamon käyttöpäällikön sakkoihin Eurajoen turmelemisesta ulostevesillä.

Helsingin poliisi tiedotti, että Kaisaniemen epäillyistä ”pojista” yksi onkin 25-vuotias.

Kaukolämpöä kului Helsingissä eilen torstaina ennätysmäärä, mutta energiayhtiö Helenin mukaan ”lämpöä riittää varmasti”. HS kertoo, millaista hyötyä paukkupakkasista on arjessa.

Leijona-viina ohitti Koskenkorven Suomen myydyimpänä viinana.

Supercellin uutuuspeli Clash Royale nousi hetkessä tuottoisimpien sovellusten listoille.

Lisäksi HS Ilta kertoo joulukuun lopussa kuolleen Lemmy Kilmisterin esiintymisestä uudessa Valion maitomainoksessa, dokumenttielokuvafestivaali Docpointin ohjelmistosta ja siitä, että Adolf Hitlerin Mein Kampfista julkaistiin perjantaina uusi painos.

Äänessä myös mies, joka ei ehdi pukea pitkiä kalsareita pakkasella, koska internet-aika on niin hektistä. Kottilan veljekset toivovat blogikirjoituksessaan, että Suomessa lopetettaisiin vihdoin lajikateus ja otettaisiin Nuorten Leijonien parhaat opit käyttöön myös jalkapallossa.

Perinteisesti mukana myös Maailman kuvat -kooste sekä Fok_it ja Rip Kirby -sarjakuvat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat