Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:lle uusi kanavapäällikkö – alkuvuonna luvassa lisää suoria lähetyksiä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Terhi Liimu
HSTV:n uusi kanavapäällikkö Esa Juntunen.
HSTV:n uusi kanavapäällikkö Esa Juntunen. Kuva: Terhi Liimu

HSTV:n uudeksi kanavapäälliköksi on nimitetty maanantaista 11. tammikuuta alkaen toimittaja Esa Juntunen.

HSTV huolehtii liikkuvaan kuvaan perustuvasta sisällöntuotannosta ja sen aktiivisesta kehittämisestä. Kanavapäällikkö johtaa HSTV:n päivittäistä työskentelyä sekä kehittää uusia kerronnan tapoja videoihin ja muuhun tuotantoon.

Juntunen on työskennellyt aiemmin Helsingin Sanomissa muun muassa kotimaantoimituksessa ja kaupunkitoimituksessa sekä viimeksi HSTV:n reportterina.

”Suomalaiset katsovat yhä enemmän liikkuvaa kuvaa mobiililaitteilla. Satsaamme eritoten siihen, että HSTV:n katsojat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimien ja tablettien kautta”, Juntunen kertoo.

HSTV on vahvasti kasvava kanava, joka tuottaa jo nyt paljon laadukkaita uutisvideoita, ajankohtaisia keskusteluja, sarjoja ja livelähetyksiä eri tapahtumista.

”Aloitamme nyt alkuvuodesta säännölliset päivän uutisiin ja mielenkiintoisiin puheenaiheisiin liittyvät livetuotannot HSTV:n uudesta, omasta studiosta. Sen myötä suorat lähetyksemme verkossa lisääntyvät huomattavasti. Me teemme laadukasta sisältöä ajatteleville ihmisille", Helsingin Sanomien päätoimittaja Päivi Anttikoski sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat