Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiekkofanit häiriköivät ja pahoinpitelivät järjestysmiehen Tampereella – neljä vietiin putkaan

Myöhemmin yöllä järjestyksenvalvoja pahoinpideltiin myös ravintolassa Hervannassa.

Kotimaa
 

Poliisi joutui puuttumaan jääkiekkofanien käytökseen lauantaina Tampereella Ilves–TPS-kotiottelun yhteydessä.

Jo ennen ottelua poliisi korjasi talteen 19-vuotiaan miehen, joka poltti merkkisoihtua Hakametsän jäähallin pysäköintialueella aiheuttaen vaaraa niin jalankulkijoille kuin autoillekin. Mahdollisten rikosten ja häiriköinnin välttämiseksi poliisi katsoi parhaaksi korjata miehen ottelun ajaksi putkaan rauhoittumaan.

Kiekkofanien häiriköinti jatkui myös Ilveksen 2–0-voittoon päättyneen ottelun jälkeen.

Järjestyksenvalvoja oli jäähallin parkkipaikalla ohjaamassa kiekkovieraita linja-autoon, kun hänet pahoinpideltiin. Poliisin mukaan järjestyksenvalvojaa löi mahdollisesti useampikin ihminen, minkä lisäksi hänet kaadettiin maahan.

Järjestyksenvalvojan pahoinpitelystä epäiltyinä putkaan vietiin 21- ja 31-vuotiaat miehet. Lisäksi putkan puolelle korjattiin parkkipaikalta 21-vuotias mies, joka aiheutti häiriötä eikä suostunut poistumaan paikalta poliisin useista kehotuksista huolimatta.

Myöhemmin yöllä, hieman ennen kello kahta, poliisi hälytettiin Tampereen Hervannassa sijaitsevaan ravintolaan. Ravintolassa 36-vuotias mies oli aiheuttanut häiriötä, minkä takia järjestyksenvalvoja oli kehottanut tätä poistumaan.

Poistumisen sijasta mies joko löi tai puski järjestyksenvalvojaa kasvoihin niin, että tältä lohkesi hammas. Järjestyksenvalvoja sai riehujan taltutettua, ja poliisi korjasi hänetkin talteen.

Tiedossa ei ole, oliko myös Hervannan riehuja ravintolassa juhlimassa Ilveksen kotivoittoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat