Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Odinin pellet lällättelivät Soldiers of Odinin marssilla Tampereella

Kotimaa
 

Maahanmuuttovastainen Soldiers of Odin sai yllättäviä apuvoimia katupartiointiinsa Tampereella lauantaina.

Mukaan marssille ilmestyi erilaisiin pelleasuihin pukeutunut parodiaporukka, joka käytti itsestään nimeä Loldiers of Odin. Pelleporukka liimautui huppupäisten, mustiin pukeutuneiden Soldiersin katupartion mukaan.

Molempia marssiporukoita oli Loldiersin julkaiseman videon perusteella noin tusinan verran, mutta Loldiersin mukana oli myös itse ”Odin”.

Loldiers-Odin oli jonkinlaiseen raidalliseen kylpytakkiin pukeutunut mies, joka oli kruunannut skandinaavisen jumaluutensa Bat & Ryyd -henkisellä viikinkikypärä-tekoparta-aurinkolasit-yhdistelmällä. Odin vakuutteli Tampereen olevan turvassa hänen suojeluksessaan.

Loldiersin pelleporukka laittoi katupartioinnin sananmukaisesti leikiksi ja lällätteli ja lauloi lastenlauluja mustien huppujen alle kätkeytyneiden Soldiersien vierellä. Kun ”soturit” pysähtyivät, pellet ryhtyivät piirileikkiin heidän ympärillä. Pellet olivat myös kirjoitelleet lippuihinsa ja takkeihinsa äärioikeistoa pilkkaavia iskulauseita, kuten Sieg Fail.

Kahden partioporukan välille ei syntynyt vakavia yhteenottoja, vaikka pellet seurasivat ”sotureita” toista tuntia näiden koko partion ajan.

Videon lopuksi pellet saattelevat noin toistakymmentä Odinin soturia Tampereen keskustasta ja rallattelevat haluavansa leikkiä ”soturien” kanssa uudestaankin.

Soldiers of Odin ei vaikuta olevan kovin innoissaan leikkimisen jatkamisesta. Se postasi Loldiers of Odin -videon Facebook-sivuilleen saatesanoilla ”Some anarchist clowns trying to provoke us. Pffffft lol”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat