Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa keskiviikon tärkeimmät uutiset: EU:n pakolaissopimus romuttumassa ja kansalaisten oikeustajusta iso tutkimus

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Financial Times uutisoi, että turvapaikanhakijoita ei enää tulevaisuudessa palauteta Euroopan unionissa siihen jäsenmaahan, jossa he ovat ensi kertaa rekisteröityneet. Sisäministeri Petteri Orpon mukaan ”olennaisin asia on saada ulkorajavalvonta kuntoon”.

HS:n ulkomaantoimittaja Petteri Tuohinen kirjoittaa analyysissään, että EU-komissio esittää mahdollisesti maaliskuussa Dublinin sopimuksen hautaamista. Turvapaikanhakijoiden jakaminen on hänen mukaansa kuitenkin niin arkaluontoinen aihe, että asiasta sopiminen jäsenmaiden kesken olisi jonkinasteinen ihme.

Taloustutkimuksen tuoreen raportin mukaan Guggenheimin museon rakentaminen toisi pääkaupunkiin arviolta 130 000 uutta matkailija ja olisi veronmaksajille kannattava hanke.

Suomalaisten oikeustajusta alkaa mittava tutkimus, koska hallitus haluaa rangaistusten vastaavan kansan tahtoa.

Yliopistoväki taas ihmettelee HS:n pääkirjoitussivulla julkaistua elinkeinoministeri Olli Rehnin (kesk) Vieraskynä-kirjoitusta, josta voi saada sen kuvan, että Suomen talousongelmat olisivat yliopistojen syy.

Jonna Rutasen valokuvat näyttävät, miten helposti vietämme aikaa enemmän älylaitteiden kuin rakkaittemme kanssa. HSTV:ssä keskusteltiin keskiviikkoaamuna siitä, mitä kauppojen hintasota todellisuudessa kuluttajalle tarkoittaa.

Isyyden tunnustaminen siirtyi neuvoloihin vuoden alusta, mutta se ei välttämättä vielä onnistu, koska tehyläisillä hoitajilla on palkkaneuvottelut kesken.

Massachusetts Institute of Technology -yliopiston uusi keksintö voi säästää tuulilasin skrapaamiselta pakkasella.

Toimihenkilöitä edustava STTK uskoo, että sopu yhteiskuntasopimuksesta on mahdollinen. HK Scan antoi potkut toimitusjohtaja Hannu Kottoselle ja lasitaiteilija Helena Tynell on kuollut 97-vuotiaana.

Suomen maaperä saattaa kertoa, miten Amerikka aikoinaan asutettiin, pohtii Risto Isomäki kolumnissaan.

Mukana myös Maailman kuvat- kooste, päivän sudoku ja Fok_it sekä Rip Kirby -sarjakuvat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat