Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lappeenrannan korkeakoulut yhdistävät hallintonsa

Teknillinen yliopisto vastaa edelleen tieteellisestä tutkimuksesta ja yliopistotasoisesta korkeakoulutuksesta.

Kotimaa
 
Mikko Nikkinen
Lappeenrannan teknillinen yliopisto.
Lappeenrannan teknillinen yliopisto. Kuva: Mikko Nikkinen

Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Saimaan ammattikorkeakoulu tiivistävät yhteistyötään perustamalla konsernin. LUT-konserni (Lappeenranta University of Technology) aloittaa vuoden 2018 alusta.

Muodostettavaan konserniin yhdistetään molempien korkeakoulujen hallinto ja tukipalvelut. Opetuksen, hallinnon, tukitoimintojen ja tilojen resurssit otetaan käyttöön nykyistä tehokkaammin.

Teknillinen yliopisto vastaa edelleen tieteellisestä tutkimuksesta ja yliopistotasoisesta korkeakoulutuksesta. Ammattikorkeakoulu tekee soveltavaa tutkimusta ja tarjoaa ammattikorkeakoulututkintoja.

Molemmat korkeakoulut tuottavat edelleen niille annettujen tutkinto-oikeuksien mukaisia tutkintoja.

Teknillinen yliopisto ja Saimaan ammattikorkeakoulu ovat tehneet korkeakoulujen välistä yhteistyötä aiemminkin, Lappeenrannan teknillinen yliopisto kertoo tiedotteessaan.

Yliopisto ja ammattikorkeakoulu toimivat jo nyt samalla kampuksella Lappeenrannan Skinnarilassa. Kampuksella toimii yhteinen tiedekirjasto ja Kampusravintolat Oy.

Lisäksi yhteisesti omistettu Green Campus Innovations kehittää tällä hetkellä koko kampuksen osaamiseen perustuvaa uutta yritystoimintaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat