Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta: Päivähoitomaksut nousevat ja päivän muut tärkeimmät uutiset

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Päivähoitomaksuihin ehdotetaan tuntuvia korotuksia.
Päivähoitomaksuihin ehdotetaan tuntuvia korotuksia. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Päivähoitomaksut nousevat, kertoo uusi HS Ilta. Hyvätuloisilla ensimmäisen lapsen maksu nousisi 290 eurosta 354 euroon kuukaudessa elokuusta alkaen. Pienituloisten nollamaksuluokka säilyisi.

Brittiraportti pitää Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia osallisena entisen KGB-agentin Alexandr Litvinenkon myrkyttämiseen poloniumilla. Venäjä kiistää.

Kansalaiset tuntevat olonsa entistä turvattomammiksi, selviää torstaina julkaistusta maanpuolustustutkimuksesta. Turvattomuuden tunne ei ole ollut yhtä suurta yhdessäkään aiemmassa tutkimuksessa, joita on tehty vuodesta 1990. Suurin huolenaihe on työttömyys, mutta eniten on kasvanut huoli kansainvälisestä terrorismista.

HS Ilta kertoo myös, minne matkaa formulakuljettaja Mika Häkkisen kunniaksi pystytetty tolppa. Miehen lapsuudenmaisemissa Vantaan Martinlaaksossa se ei säily.

Tunnetko eri maiden poliisiautot Ford Transportereista Lamborghineihin? Testaa tietämyksesi HS Illan visassa.

HS Illan kolumnistina on Yrjö Rautio. Hän kiittää kirjoituksessaan Timo Soinia: ei rasisti, vaan vain opportunisti, ei rovioiden sytyttäjä, vaan hallitukseen lähtenyt vastuunkantaja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat