Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Henna Virkkunen: ”En ole tyytyväinen siihen, mitä kokoomus sai aikaan”

Meppi Henna Virkkunen tunnustaa puolueensa vastuun Suomen vaikeuksista.

Kotimaa
 
Kokoomuksen Virkkunen: ”En ole tyytyväinen siihen, mitä saimme aikaan”
Kokoomuksen Virkkunen: ”En ole tyytyväinen siihen, mitä saimme aikaan”
”En todellakaan ole tyytyväinen siihen, mitä saimme aikaiseksi”, sanoo Henna Virkkunen HSTV:n Studio Kulmapöydässä. Kokoomusmepin mukaan puolueessa on harjoitettu napakkaakin itsekritiikkiä edellisen hallituksen työstä. Virkkusen mielestä hallitusvastuu edellisessä hallituksessa ei silti saa olla este nykykeskusteluun osallistumiselle.

Europarlamentaarikko Henna Virkkunen sanoo, että kokoomuslaisilla pitää olla mahdollisuus osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun, vaikka puolue oli päävastuussa edellisellä hallituskaudella.

Kokoomuksen entinen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola on moittinut ex-pääministeri Jyrki Kataisen esiintymisiä komissaarina. Katainen on arvostellut kotimaan päättäjiä talouden vaikeuksista. Korhola olisi odottanut itse vastuussa olleelta Kataiselta hieman nöyrempää asennetta.

”En todellakaan ole tyytyväinen siihen, mitä saimme aikaiseksi”, sanoi Virkkunen HSTV:n Kulmapöydässä perjantaina. Hän viittaa Kataisen johtaman koalitiohallituksen työhön.

Virkkusen mielestä hallitusvastuu edellisessä hallituksessa ei silti saa olla este nykykeskusteluun osallistumiselle. Kokoomuksen piirissä on hänen mukaansa harjoitettu napakkaakin itsekritiikkiä.

Hänen mukaansa kokoomus pyrki uudistamaan Suomea, mutta se ei saanut hallituksessa eikä eduskunnassa enemmistöä taakseen.

”Ei se kokoomuksen halusta ollut kiinni”, hän sanoo. ”Demokratia on tätä.”

Kun Virkkuselta kysytään, olisiko hän käytettävissä, jos puolueen nykyinen puheenjohtaja Alexander Stubb yllättäen ilmoittaisi luopuvansa tehtävästään, hän väistää kysymyksen. ”Uskon, että Stubb hakee jatkokautta, ja kannustan häntä siihen.”

”Itse olen sitoutunut työhöni europarlamentissa viideksi vuodeksi”, Virkkunen lisää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat