Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mieskolmikkoa epäillään naisen pahoinpitelystä Tampereella – pyysivät tupakkaa ja paiskasivat bussipysäkille

Kotimaa
 

46-vuotiaan naisen epäillään joutuneen törkeän pahoinpitelyn uhriksi uudenvuodenpäivän illan ja sitä seuranneen yön välillä Tampereella.

Naista ei ole päästy kuulustelemaan, mutta hän on kertonut että kolme noin 20-vuotiasta miestä tuli pyytämään tupakkaa. Kysyjä oli hermostunut ja lyönyt naista nyrkillä, ja kaksi muuta paiskanneet hänet bussipysäkin seinää vasten. Poliisi kuvailee tiedotteessa epäiltyjä ”kantasuomalaisiksi”.

Nainen on kertonut teon tapahtuneen puolen yön aikaan Hämeenkadulla Tuulensuun bussipysäkillä. Poliisipartio tapasi naisen kello 3.20 vajaan puolen kilometrin päässä pysäkistä Hämeenkadulta. Nainen ei tuolloin kertonut pahoinpitelystä, vaan käyttäytyi aggressiivisesti. Hän vietti yön poliisin suojissa.

Ilmoitus pahoinpitelystä tuli poliisille tammikuun kuudentena. Nainen on käyty puhuttamassa sairaalassa ja tämän jälkeen on selvitetty mahdollisia tapahtuma-alueen valvontakameratallenteita.

Poliisi pyytää havaintoja epäiltyyn pahoinpitelyyn liittyen ja pyytää ilmoittamaan niistä vihjepuhelimen numeroon 0800 90022 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat