Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta: Irakilaisten turvapaikkahakemuksista hyväksyttiin 85 prosenttia sekä päivän muut tärkeimmät uutiset

Kokoomus panisi turvapaikansaajat kokeeksi töihin vaikka palkatta. Päivähoitomaksujen korotukset saavat osan vanhemmista jäämään pitemmäksi aikaa kotiin. HS Illassa myös päivän muut tärkeimmät uutiset.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Rio Gandara / HS
Lappiin saapuu turvapaikanhakijoita itärajan kautta Venäjältä. Kuvassa bangladeshilainen Joi Raisui Sallan raja-asemalla.
Lappiin saapuu turvapaikanhakijoita itärajan kautta Venäjältä. Kuvassa bangladeshilainen Joi Raisui Sallan raja-asemalla. Kuva: Rio Gandara / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Ilta kertoo tänään maahanmuuttoviraston julkistamista viime vuoden luvuista. Turvapaikkahakemuksista hyväksyttiin keskimäärin kaksi viidestä, mutta vaihtelu oli suurta: irakilaisten hakemuksista meni läpi 85 prosenttia, albanialaisten hakemuksista ei yksikään.

Kokoomus puolestaan julkisti oman reseptinsä turvapaikan saaneiden kotouttamiseen. Sen ytimessä on työ, aluksi vaikka palkatta.

Päivähoitomaksujen korotukset saattavat saada etenkin hyvätuloiset äidit jäämään nykyistä pidemmäksi ajaksi lapsia hoitamaan, HS Ilta kertoo.

HS Illasta selviävät myös pikkulasten uudet ravintosuositukset sekä se, miksi auton ohjekirjaa kannattaisi lukea etenkin pakkasilla. Urheilussa perinteinen jääkiekon neljän maan Euro Hockey Tour saattaa korvautua kahdeksan maan EM-kisoilla. HS-Illassa mukana myös maailman kuvat, sarjakuvat Fok it ja Rip Rirby sekä sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat