Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Palellutta koiraa säälinyt mies aiheutti katoamismysteerin Salossa

Salolaismies vei kaupan edessä palelleen koiran lämmittelemään paikalliseen asuntoon. Tekoa seurasi onnellisesti päättynyt mysteeri.

Kotimaa
 
Salolaismies aiheutti sekaannuksen vietyään perjantaina tämän, paikallisen kaupan edustalla sijaitsevan koiran lämmittelemään salolaisasuntoon. Lopulta koira palautui oikealle omistajalleen.
Salolaismies aiheutti sekaannuksen vietyään perjantaina tämän, paikallisen kaupan edustalla sijaitsevan koiran lämmittelemään salolaisasuntoon. Lopulta koira palautui oikealle omistajalleen.

Salo

Hyväsydäminen ja ilmeisen eläinrakas mies aiheutti poliisia ja paikallista eläinsuojeluyhdistystä työllistäneen katoamismysteerin Varsinais-Suomen Salossa perjantaina.

Tapahtumat alkoivat Salossa sijaitsevan kaupan edustalla perjantaina alkuillasta.

Koiran omistaja oli sitonut paksuturkkisen, sekarotuisen koiransa kauppareissun ajaksi huolellisesti kaupan eteen. Myöhemmin paikalle sattui mieshenkilö, jolle tuli kova sääli 15 asteen pakkasessa värjötellyttä koiraa. Mies tarkkaili koiran palelemista aikansa.

Tämän jälkeen hän meni kaupan sisään kyselemään koiran omistajaa. Huhuilureissu ei tuottanut tulosta. Tässä vaiheessa salolaismies teki ratkaisun, joka johti viranomaistenkin työllistymiseen: hän päätti viedä koiran lämmittelemään Ollikassa sijaitsevaan asuntoon.

Omistajan palatessa kaupasta, koiraa ei näkynyt enää missään. Poliisin tiedotteen mukaan koiran omistaja viipyi asioillaan 10–15 minuuttia. Kun omistaja ei löytänyt koiraa mistään, hän ilmoitti poliisille puoli kuudelta, että koira on varastettu.

Tarina päättyi onnellisesti: koira löysi oikean omistajansa nopeasti ja hyvässä kunnossa. Koira löytyi muun muassa sosiaalisen median voimin.

Lämmittelemään koiraa vienyttä miestä ei epäillä tapauksen yhteydessä rikoksista.

”Hyvä tarkoitus, ymmärtämättömyys sekä nopea koiran löytyminen eivät ole antaneet aihetta rikosepäilylle”, kirjoitetaan Varsinais-Suomen poliisin tiedotteessa.

Poliisi patistaa ihmisiä pitämään lemmikeistään huolta. Tähän velvoittaa juridisesti jo eläinsuojelulaki.

”Kesähelle kuin myös talvipakkanen voivat eläimen lajista, rodusta ja tottumuksista riippuen aiheuttaa eläimelle tarpeetonta kärsimystä”, poliisi kirjoittaa tiedotteessaan.

Eläinten epäasiallisesta kohtelusta on ilmoitettava ensisijaisesti eläinsuojeluviranomaisille. Tällaisia tahoja ovat esimerkiksi valvontaeläinlääkäri ja poliisi.

”Viimesijaisena keinona kärsivää eläintä voi toki yrittää auttaa myös itse”, poliisi kirjoittaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat